Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с позиция след

...
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с позиция след
Коментари Харесай

КПБП с неудобни въпроси след дербито на Лаута

Клуб на последователите на Ботев Пловдив излезе с позиция след дербито на " Лаута "   Етокаквопишат " жълто-черните ":

В последните дни се нагледахме на заявления и се наслушахме на обвинявания към почитателите на Ботев Пловдив.

Странно по какъв начин никой не посмя да покаже истината. А тя е доста простичка - в 4-та минута на мача (видно от клипа) последователите на домакините възпламеняват факла и непредизвикано я хвърлят към гостуващия бранш, който към момента е полупразен, поради " съвършената организация ", заради която бултрасите бяха позволени на трибуните много минути след първия съдийски сигнал.

Последва залп с камъни към почитателите на Ботев, като толкоз едри камъни явно са импортирани съзнателно на стадиона - кой и за какво го е позволил си отговорете сами.

Всъщност от страна на домакините по време на целия мач бяха хвърляни факли, ракети и камъни, само че необичайно за какво никой не приказва за тях.

Силно се надяваме, че домакинските апели за наказване на отговорните са откровени и те ще глобяват въпросните си последователи. Противното значи единствено едно - чиста проба двуличие!!!

Същото двуличие, каквото демонстрира и пловдивската полиция в PR опитите си за търсене на виновници. Всеки рационален човек осъзнава, че единствено няколко метра разстояние сред две враждуващи агитки е причина за ексцесии.

Защо отстъпихте пред домакинските искания и не затворихте по-голяма част от бранша?

Защо не арестувахте лицата, внесли откритата от вас на стадиона пиротехника? Или ви беше приоритет недопускането в гостуващия бранш на флагове за веене и бутилки с вода - все изключително рискови предмети!?

Това са безспорните обстоятелства към събитията на дербито - внушенията, операциите и лъжите оставяме на едни други, които си подмениха даже историята, с цел да " в крайник с модата "!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР