Клуб на привържениците на Ботев Пловдив даде нов отчет за

...
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив даде нов отчет за
Коментари Харесай

Продадоха за 3500 лева емблемата от таблото на Колежа! Пуснаха на търг тази от Централната трибуна

Клуб на последователите на Ботев Пловдив даде нов доклад за акцията „ 100% Ботев Пловдив “:

" Уважаеми ботевисти, акцията „ 100% Ботев Пловдив “ навлиза в решителния си стадий. Стартираме седмицата стремително с превод от 930$ от момчетата от US Bultras, които избраха да дарят посредством системата за електронни разплащания пейпал на: [email protected]

Вчера наддаването за другите предмети в онлайн търга доближи нов връх, като емблемата от таблото на Колежа беше продадена за 3550лв.

Очаквайте по-късно през днешния ден информация за приходите от втората партида тениски, отдадени на 109-годишнината на Ботев Пловдив, както и за общата събрана сума от акцията „ 100% Ботев Пловдив “.

В същото време от Сдружение ПФК Ботев дадоха старт на нов онлайн търг. Този път ще се наддава за цифрите и емблемата, отбелязали 100-годишнината на клуба на фасадата на централната естрада на стадион „ Христо Ботев “. Цифрите са с размери 3 х 1 метър, а емблемата е 115/117 см. Начална цена е 1912 лв., а минималната стъпка за наддаване е 100 лева Краят на търга е в неделя (14 февруари) в 20:00 часа, прецизираха от Сдружението ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР