Клоуните Котън и Моп коментираха ареста си на бул. Витоша

...
Клоуните Котън и Моп коментираха ареста си на бул. Витоша
Коментари Харесай

Клоуните Котън и Моп с първи коментар за България: Обиколили сме света. За първи път ни арестуват

Клоуните Котън и Моп разясниха ареста си на бул. " Витоша " в София.

Полиция задържа двама мексикански клоуни, които са в България от близо две седмици. Арестът им се трансформира във водеща тематика в мрежите, а фрагментите от тяхното задържането събраха всички гледания.

Мексиканците Котън и Моп са улични актьори, които обикалят света и разсмиват хората. Имат още трима братя и всички са клоуни. “Хората в България са доста положителни. Приемат ни и са другарски настроени. Щастливи сме тук ”, споделиха те.

Преди няколко дни двамата бяха арестувани от полицията, след зрелище на бул. “Витоша ”. Арестът им се трансформира в шлагер в обществените мрежи, поради обезверените опити на двама служители на реда да се оправят с тях. В последна сметка идва подкрепление и клоуните се озовават в ареста.

“Правехме шоу с хора, животни и коли, а полицията сподели, че не може, тъй като сътворяваме проблеми за града ”, разясниха двамата актьори. Те и различен път са имали проблем с полицията в разнообразни страни, само че се е стигало единствено до забележки. Според тях не би трябвало да има наказания против изкуството.

“Полицията ни обърка – намерения, че сме хулигани. Ние просто вършим веселба за хората ”, безапелационни бяха те. Повечето минувачи не схващат реакцията на полицията и поддържат клоуните. “Трябва да задържат наркоманите, нарушителите, а не тези които раздават усмивки ”, установи столичанин.Припомняме ви, че артистите се появиха в обществените мрежи, откакто взеха решение да позабавляват хората по софийските улици. Те обикаляха, танцуваха и правеха шоу.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР