Клоун, за когото се твърди, че дебне по улиците на

...
Клоун, за когото се твърди, че дебне по улиците на
Коментари Харесай

Клоун, тероризиращ жителите на шотландско село, предизвика полицията да го залови

Клоун, за който се твърди, че дебне по улиците на шотландско село, изпрати известие до медиите и провокира полицията да гo залови. Твърди се, че лицето, носещо облекло в жанр Пениуайз, е оставяло червени балони към Скелморли в Северен Айршир.

Съобщава се, че фотоси и видеоклипове на клоуна, позиращ из тъмните улици, също са били качени и по-късно изтрити от обществените медии.

В отговор на известия в новините, че е„ ужасил “ локалните, клоунът качи „ обръщение домедиите “. В римувано видео (на английски) той сподели: „ Е, добре, добре, отново попаднах в новините. Трябва ли да се усмихвам на камерите с моята „ отвратителна “ усмивка? “

Според профила във Фейсбукгероят е „ учил в учебно заведение за клоуни “ и живее в Скелморли.

Танцуващият смешник Пениуайз е основният антагонист в „ То “ на Стивън Кинг. Героят дебне по улиците на Дери в Мейн, където убива деца почти на всеки 27 години.

Романът на ужасите от 1986 година е трансфорат в мини-сериал от две елементи през 1990 година с Тим Къри в ролята. След това Бил Скарсгард изигра злодея в холивудските акомодации през 2017 и 2019 година

Твърди се, че полицията в Шотландия е осведомена с изявленията на клоуна, само че предSky Newsговорител на полицията сподели: „ Полицията не е получила никакви отчети “.

Клоунът, който наподобява се появи за първи път в селото през 2021 година, сподели: „ Мислите ли, че ми пука? Така или другояче първо би трябвало да ме заловен – и да, това е предизвикателство. Наричаха ме " смешник палач ". Защо не оставите шегите на мен. Единственото нещо, което умира, е доверието ви. "

Обръщайки се към публицистите, които са отразили историята, клоунът добави: „ Този смешник не желае популярност или пари. Той просто желае да играе.Така че, елате и се присъединете и се научете да се страхувате от клоуна Скелморли. “

Друг добави: „ Брилянтно! Любимото ми време от годината! Моля, не спирайте! “

Друг човек също сподели на клоуна " в никакъв случай да не стопира ", добавяйки: " Бяхме на открито онази вечер в Скелморли с вярата да те срещнем. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР