Клоп: Гомес и Трент все още не са готови за

...
Клоп: Гомес и Трент все още не са готови за
Коментари Харесай

Клоп: Гомес и Трент все още не са готови за игра

Клоп: Гомес и Трент към момента не са подготвени за игра
Защитниците на Ливърпул Джо Гомес и Трент Алекзандър-Арнолд към момента не са подготвени за игра, съобщи мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп на конференцията преди дуела с Уест Хем в понеделник.

Германецът се надява, че Алезандър-Арнолд ще се завърне към пълноценни тренировки за първия състав напълно скоро, откакто получи травма на коляното, само че призна, че Гомес надали ще се завърне измежду титулярите на,,червените “ преди първия осминафинален конфликт с Байерн Мюнхен от Шампионската лига на 19 февруари.

,,И двамата не са подготвени. Джо няма да се завърне преди дуела с Байерн, а Трент се усъвършенства с всеки минал ден, уповавам се идната седмица да възобнови тренировки “, показа Клоп. Относно мненията на бранителя на Манчестър Сити Кайл Уокър в Туитър, отправени към Ливърпул след равенството с Лестър, мениджърът съобщи следното:

,,Това споделя повече за него и негово държание. Аз в никакъв случай не чествам, когато други тимове изгубят точки или мач, това не е разрешено “, разяснява Клоп. Ливърпул е водач във Висшата лига с пет точки задатък пред главния си преследвач и настоящ първенец Манчестър Сити.,,Гражданите “ одобряват вкъщи Арсенал в дербито на 25-ия кръг в неделя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР