Клои Терае е едно от най-любичите момичета на мъжката Библия

...
Клои Терае е едно от най-любичите момичета на мъжката Библия
Коментари Харесай

Моделка на "Плейбой" с признание: "Цял живот се събличам гола, но чак на 26 направих това"

Клои Терае е едно от най-любичите девойки на мъжката Библия " Плейбой ", тъй като пасва идеално на всичко, зад които списанието стои няколко десетилетия. Тя секси, руса, палава и много амбициозна и не се стопира пред нищо, за да  сбъдне фантазиите си. 

28-годишната мацка разкри в ново изявление, че е преоткрила голотата, а това се дължи напълно на мъжкото списание. Оказва се, че Клои носи облекла, само че не тъй като изпитва огромна потребност се прикрива, а с цел да другите хора не се усещат неловко в нейната компания.

Виж още: Жената с " най-големите скули " в света продължава да шокира с разкрасителни процедури 

Описва себе си като нудистка и обожава да се разхожда по през целия ден гола. Когато е на вилата си, облеклата върху нея не се задържат и не се тормози, че някой може да я види.

" Още от дребна ненавиждам облекла, не обичам допира им до кожата им и даже дремя гола ", споделя русокоската, която направи и друго самопризнание - почнала е да носи долни дрехи едвам на 26 години. Е, хубавицата не повдигна завесата за персоналния си живот, само че в случай че има гадже (в което не се съмняваме изобщо), то той несъмнено се забавлява много с Клои!

Виж още: Ани Хоанг е гневна и разочарова злобарите: " Нямам силикон, хиалурон и нов нос "

Изображение: https://www.instagram.com/khloe/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР