Клои Кардашиян сподели искрени пожелания за рождения ден на Тристан

...
Клои Кардашиян сподели искрени пожелания за рождения ден на Тристан
Коментари Харесай

Клои Кардашиян поздрави Тристан Томпсън за рождения му ден

Клои Кардашиян показа откровени пожелания за рождения ден на Тристан Томпсън.

38-годишната съоснователка на " Good American " написа привет към звездата от NBA по случай 32-ия му рожден ден в Instagram в понеделник. 

Към поздрава Кардашиян качи фотоси на моменти, в които спортистът прекарва време с двете им деца - 7-месечното момченце, чието име към момента не е обявено, и щерка им True (Тру), която идващия месец навършва 5 години - както и с най-големия наследник на Томпсън, принц Оливър, на 6 години, от някогашната му Джордан Крейг.

На първата фотография се вижда по какъв начин братята и сестрите гледат към дребното си братче, което лежи в скута на Тру, придържано благодарение на баскетболиста.

На друга фотография Томпсън, който е татко и на 15-месечния си наследник Тео с Марали Никълс, театралничи с две от децата си и 16-годишния си брат Амари, който страда от епилепсия. На фотосите се появява и племенницата на Кардашиян, Dream (Дрийм) Кардашиян, на 6 години.

" Честит рожден ден @realtristan13. Ти в действителност си най-хубавият татко, брат и чичо ", написа звездата от " Keeping Up with the Kardashians ".

" Твоята обич, внимание, глупави танци, обятия, пътувания с кола, ритуали по време на лягане, методът, по който се появяваш за тях. Всичко изброено дотук значи повече, в сравнение с в миналото ще схванеш ", продължи тя. " Пожеланието ми за рождения ти ден е да продължиш да жадуваш за смяна, излекуване и промяна. Бъди мощен, бъди добър, бъди толерантен, бъди свободен. Продължавай да правиш по този начин, че душата ти и майка ти да се гордеят с теб ".

" Честит рожден ден, татенце ", приключи тя.

Крис Дженър също похвали Томпсън за израстването му в сложен миг - след неочакваната гибел на майка му Андреа Томпсън от сърдечен удар в дома ѝ в Торонто на 5 януари.

" Честит рожден ден, Тристан! Знам, че тази година беше сложна, само че ти като че ли откриваш позитивното и светлината измежду тъгата. Гледаш чашата на половина цялостна и беше толкоз ужасно да те следя по какъв начин израстваш като татко, другар, брат, чичо и наследник ", написа 67-годишният Momager в Instagram Story.

" Ти ми сподели такова ентусиазъм и научи на доста уроци, когато става въпрос за това по какъв начин да се справяш с несгодите и провокациите, които наподобяват непреодолими. Използвал си тези провокации като благоприятни условия да се усъвършенстваш ден след ден и знам какъв брой горда е майка ти от мъжа, в който си се трансформирал. Благодаря ти за това и за това, че си толкоз специфична част от нашето семейство. Много те обичаме!!! "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР