Клои Кардашиян очаква второ дете от Тристан Томпсън, но от

...
Клои Кардашиян очаква второ дете от Тристан Томпсън, но от
Коментари Харесай

Клои Кардашиян очаква второ дете от бившия си

Клои Кардашиян чака второ дете от Тристан Томпсън, само че от сурогатна майка, разгласи " Daily Mirror ".

38-годишната риалити звезда и някогашният ѝ другар Тристан имат 4-годишна щерка Тру. Двамата бяха във връзка шест години, само че се разделиха предходната година, когато стана ясно, че Тристан е татко на дете от друга жена - Марали Никълс.

По този мотив медиите назовават 31-годишният баскетболист от " Чикаго булс " - " сериен кръшкач ".

Детето е заченато предишния ноември, преди Клои да открие изневярата на Тристан. През декември стана ясно, че има дете от Марали, доказан и от тест за бащинство.

Представител на Клои споделил пред Mirror: " Можем да потвърдим, че Тру ще има братче или сестриче, което е заченато през ноември. Клои е необикновено признателна на изключителната сурогатна майка за това красиво благословение. Бихме желали да помолим за положително отношение и усамотение, с цел да може Клои да се концентрира върху фамилията си ".

Клои и Тристан не дружно и не са говорили за нищо друго с изключение на по наставнически въпроси в името на щерка им Тру след раздялата им през декември, уточнявант осведомени.

Риалити звездата Клои, която неотдавна се забавляваше на странствуване за рождeния си ден и баскетболистът Тристан, започнаха да се срещат през 2016 година, с спирания.

Те сложиха точката, когато стана ясно, че Тристан има дете от персоналната си треньорка Марали, на 31 години.

Той има и трето дете, Принс, от някогашната си жена Джордан Крейг.

Драматични подиуми, в които семейство Кардашиан откриват изневярата на Тристан с Марали, бяха излъчени в техния сериал " Hulu " по-рано тази година. Зрителите видяха, че Ким беше първата, която разкри известията, че Марали е подала правосъдни документи, в които се твърди, че Тристан е бащата на нейното дете.

Клои беше забелязана да се разплаква и атакува Тристан, че я е " унижил ". Въпреки това, до момента в който гледаше сцените дружно с почитателите, Клои изглеждаше по-спокойна.

Размишлявайки върху " тежкия " епизод по това време, тя написа в Туитър:

" Всички ние заслужаваме амнистия и най-много... ЛЮБОВ. Животът е цялостен с уроци. Трябва да се оправяме с тях с обич. Дори и да сме засегнати. Плачете, крещете, само че останете спокойни и помнете, че Любовта лекува и учи повече, в сравнение с гневът ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР