Клои Кардашиян наистина може да бъде добър пример за подражание,

...
Клои Кардашиян наистина може да бъде добър пример за подражание,
Коментари Харесай

Режимът на Клои Кардашиян, с който винаги е в страхотна форма

Клои Кардашиян в действителност може да бъде добър образец за подражателство, когато става дума страхотна форма и съблюдаване на прецизна диета. 38-годишната риалити звезда има безусловно прецизно всекидневие, в което не пропуща тренировките и внимава извънредно какво поставя в чинията си.
 Клои Кардашиян и новите секси фотоси по долни дрехи
Когато Клои Кардашиян остане единствено по долни дрехи

Никой няма нищо срещу

Добрите привички на Ким, както и на други звездни персони, напоследък се заел да изследва самостоятелният състезателен уеб страница. Според уеб страницата, с цел да бъде в страхотната форма, в която е, Кардашиян е наложително работи взаимно с фитнес инструктор и диетолог. Специалистите са ѝ помогнали да сътвори самостоятелен хранителен проект, подсилен от подобаваща спортна стратегия.

Диетата на Клои

Факторът, който въздейства на това Клои с лекост да съблюдава своята диета е, че постоянно след прецизния режим, следват моменти, в които си разрешава да се поглези, с по-калорични, `неприемливи` храни.

Редовната ѝ диета е изпълнена с протеини и ниско наличие на въглехидрати. Често заран стартира закуската си с бадемово масло, яйца и овесени ядки с ленено семе на прахуляк. Понякога си разрешава и конфитюр - като лакомство преди тренировката.
 Снимка 604621

Обядът се състои от риба или пиле, съчетани с гарнитура от броколи, цвекло и спанак. Вечерята е сходна - само че единствено риба със зеленчуци, или салата. Между храненията, Клои включва само ядки, плодове и зеленчуци, прецизират от Еat Тhis Not That.

И в случай че се доверим на думите на персоналния ѝ диетолог: " Когато става въпрос за хранене и загуба на тегло, 80 % е в кухнята и двадесет % във фитнеса. "

Тренировката на Клои

Рутинната подготовка на риалити звездата включва оживление, подскоци и кардио извършения. Самата Клои е споделяла, че държи безусловно на положителната загрявка, след което включва кардио за към 20 до 30 минути. И едвам тогава минава към дейна подготовка - лицеви опори, коремни преси, тежести, даже катерене.
 Клои Кардашиян, тренитровките, имплантите и какво призна риалити звездата
Има ли подобренията по тялото Клои Кардашиян

Искрена ли е риалити звездата

Клои задължително посещава фитнес залата пет дни в седмицата. И е оптимално прецизна и в никакъв случай не пропуща, съгласно Total Shape. А през уикендите се възвръща от интензивните сесии.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР