Клои Фери е глобена с 10 000 британски лири за

...
Клои Фери е глобена с 10 000 британски лири за
Коментари Харесай

Фенка на Юнайтед лъсна по мрежа и латекс и олекна с 10 000 британски лири

Клои Фери е санкционирана с 10 000 английски лири за нарушение на карантинните правила, откакто се завърна в родния си Нюкасъл след пътешестване до Турция през октомври.

Полицейските чиновници изчакаха пред дома на риалити звездата, откакто тя бе забелязана да напуща парцела за шопинг в границите на дни след полет назад до Тайнсайд, оповестява The Sun.

Настоящите карантинни правила плануват всеки, който се връща във Англия от Турция, да се изолира в дома си за интервал от най-много 14 дни.

25-годишната Клои, която наруши разпоредбите за повторно в Лондон, като участва на препълнено празненство в неделя вечерта, от този момент споделя на другари, че й е присъдена оптималната санкция.
Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@chloegshore1) на Ное 1, 2020 в 6:56 PST

Пищната фенка на „ ” отлетя за Турция за интервенция за понижаване на гърдите на 3 октомври, само че след завръщането си в Обединеното кралство не съумя да остане в изолираност за предложения интервал, което докара до хипотетична санкция на 21 октомври.

Въпреки проблемите си Клои показва чудесно въодушевление за празненството по случай Хелоуин. Тя се появи с мрежест чорапогащник и латексово боди, което наблягаше извивките й. Снимките в профила й в Инстаграм натрупа солидна доза лайкове.
Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@chloegshore1) на Ное 2, 2020 в 3:50 PST
Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@chloegshore1) на Ное 2, 2020 в 9:02 PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР