Клод Пюел официално бе назначен за новия мениджър на Лестър

...
Клод Пюел официално бе назначен за новия мениджър на Лестър
Коментари Харесай

Потвърдено: Лестър си намери нов мениджър

Клод Пюел публично бе назначен за новия управител на Лестър Сити. Бившият ментор на Саутхемптън подписа контракт с „ лисиците” до 2020 година.

Шампионът във Висшата лига за сезон 2015/2016 относително бързо откри заместител на Крейг Шекспир, който бе уволнен предходната седмица след ремито 1:1 против Уест Бромич. Резултатът бе следващата неверна стъпка в сезона на Лестър, който е единствено на точка над рисковата зона във Висшата лига.

Случаят "Адриен Силва " тотално се забатачи

След уволнението „ лисиците” записаха две следващи победи – над Суонси в шампионата и против Лийдс в 1/8-финалите от Купата на Лигата. Тогава отпред беше краткотрайният ментор Майкъл Апълтън, който ще остане част от щаба на Пюел.

„ Голяма привилегия е да стана новият управител на Лестър – един клуб, чиито полезности и упоритости се приближават до моите”, разяснява французинът. „ Възможността да оказа помощ на клуба да гради върху скорошното си достижение е в действителност вълнуваща. Очаквам с неспокойствие да работя със притежателите, играчите, щаба си и почитателите, с цел да донесем още трайни успехи”, добави Пюел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР