КЛИВЛАНД (АП) — Кейтлин Кларк изведе Айова обратно в мача

...
КЛИВЛАНД (АП) — Кейтлин Кларк изведе Айова обратно в мача
Коментари Харесай

Кейтлин Кларк води рали Айова за победа със 71-69 над UConn във Финалната четворка при жените. Южна Каролина очаква

КЛИВЛАНД (АП) — Кейтлин Кларк изведе Айова назад в мача за националното състезание, отбелязвайки 21 точки, до момента в който Хокийс надвиха над Пейдж Бюкърс и UConn със 71-69 във Финалната четворка при дамите в петък вечер.

Следващото за Хокийс (34-4) е реванш с непобедената Южна Каролина, която загуби от Айова на миналогодишните национални полуфинали. След това Hawkeyes не съумяха да завоюват първия шампионат на учебното заведение, падайки от LSU в мача за купата предишния сезон. Сега Кларк е на една победа от това да донесе на родния си щат първата си баскетболна купа за дами във финалния мач от колежанската си кариера.

След груби начални 30 минути заради гъмжаща отбрана на UConn, NCAA Division I всички Водещият голмайстор най-сетне се развихри през четвъртата четвърт.

С мача, еднакъв на 51-всичко, Кларк вкара седем точки в първите 2 1/2 минути на интервала, с цел да даде малко преимущество на Айова. UConn (33-6) влезе в границите на 60-57, преди Hawkeyes да вкара шест следващи гола, с цел да в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР