КЛИВЛАНД (AP) — Безопасността на Браунс Грант Делпит подписа удължаване

...
КЛИВЛАНД (AP) — Безопасността на Браунс Грант Делпит подписа удължаване
Коментари Харесай

Грант Делпит от Браунс подписва 3-годишно удължаване на договора за 36 милиона долара ден, след като се контузи срещу Jags

КЛИВЛАНД (AP) — Безопасността на Браунс Грант Делпит подписа удължение на контракта за 3 години за 36 милиона $ в понеделник с Кливланд, един ден по-късно той нарани слабините си при победа над Джаксънвил.

Сделката включва обезпечени $23 милиона.

Избран във втори кръг от LSU през 2020 година, Delpit щеше да дава отговор на изискванията за свободна организация след този сезон. Делпит пропусна дебютната си година със скъсано ахилесово сухожилие, само че се трансформира в работлив плеймейкър за Браунс (8-5), които сега държат място за уайлд кард в плейофите.

„ Грант е голяма част от това, което вършим “, сподели треньорът Кевин Стефански. „ Това, което той носи на този тим от позиция на устойчивост, физика, методът, по който играе тези игри, в действителност дава отговор на това, което сме. Много, доста се вълнувам за него, веселя се за нас.

„ Винаги отразява кои сме ние, когато сключвате покупко-продажби с момчета като Грант. Той е характерен експерт... той не е най-шумният човек, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР