КЛИВЛАНД – Sen, Джо Манчин, D-W.Va., танцуваше около интереса си

...
КЛИВЛАНД – Sen, Джо Манчин, D-W.Va., танцуваше около интереса си
Коментари Харесай

Джо Манчин предлага Мит Ромни като потенциален кандидат за вицепрезидент, докато преценява кандидатурата му за президент

КЛИВЛАНД – Sen, Джо Манчин, D-W.Va., танцуваше към интереса си да започва кандидатура за президент на трета страна тук в четвъртък, само че той поддържа евентуален претендент за претендент, в случай че го направи.

„ Хипотетично, в случай че избирах своя претендент за претендент, в действителност който бих попитал сега е Мит Ромни, “ сподели Манчин, идентифицирайки републиканския сенатор от Юта.

Манчин сподели също, че би разгледал някогашния сенатор Роб Портман, републиканец от Охайо, като избор за вицепрезидент.

„ Роб ми е безценен другар “, сподели Манчин. „ Какъв добър човек. “

Манчин насочи няколко остри рецензии към президента Джо Байдън при появяването си на закуска в City Club на Кливланд – част от националното му „ турне за слушане “, което последва решението му да не търси различен мандат в Сената. Обиколката, която включваше спирка предишния месец в Ню Хемпшир преди първите в страната първоначални президентски избори в този щат, подхрани спекулациите, че Манчин може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР