Клипчето от случката бе качено във Фейсбук от софиянеца Христо

...
Клипчето от случката бе качено във Фейсбук от софиянеца Христо
Коментари Харесай

Майката на наглия пушач на бензиностанция плаши със съд

Клипчето от случката бе качено във Facebook от софиянеца Христо Димитров, който три месеца работил на бензиностанцията.

Кадрите демонстрират по какъв начин до колонката на бензиностанцията стопира лек автомобил "Опел " с пернишка регистрация. Прозорецът на седящия до лидера пасажер е смъкнат, а от него се демонстрира ръка с цигара. След това от колата слиза млад мъж, който застава до колата - на сантиметри от колонката и индиферентно продължава да пуши.

В този миг Христо Димитров се появява до автомобила, взима пожарогасителя и го изпразва против безотговорния юноша и колата, с цел да изгаси цигарата му.

Пред Нова телевизия майката на 25-годишния Едуард Ерменчов съобщи, че синът й не знаел, че на бензиностанциите не се пуши.

"Моя е грешката, да ви кажа. Аз не съм си научила детето къде може да пуши и къде не. Не съм му загатнала, че в случай че има табелки на бензиностанцията, би трябвало да ги прочете и тогава да влезе. Не е дребен, само че просто не се е усетил. А по-късно доста е бил нападателен служителят на бензиностанцията. Мисля да заведа дело, тъй като на Едуард очите са доста потърпевши ", сподели още майката.
Служителят на бензиностанцията Христо Димитров обаче споделя, че перничанинът е бил нападателният.
"Демонстративно си дърпаше от цигарата. Казах му да я угаси. Реакцията беше много несъответстваща. От рода на – не ми казвай какво да върша. Втори път му споделих да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми хвани този тон”, описа Христо.

Тогава към този момент мъжът взел пожарогасителя и загасил цигарата на младежа.

„ Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прахуляк и с това всичко приключи”, добави Димитров.

На мястото е извикана полиция, която е съставила протоколи. Христо Димитров пък е награден от компанията, притежател на бензиностанцията.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР