Клипче на чисто гол мъж, разхождащ се посред бял ден

...
Клипче на чисто гол мъж, разхождащ се посред бял ден
Коментари Харесай

Млад мъж се разходи из Димитровград както майка го е родила ВИДЕО 18+

Клипче на чисто гол мъж, разхождащ се измежду бял ден по тротоара в Димитровград, бе оповестено в обществената мрежа Facebook. Не е изцяло ясно по кое време е снимано видеото, както и кой е създателят му. На него обаче ясно се вижда чисто гол мъж, който умерено се разхожда по тротоара по бул. „ Стефан Стамболов “ до Неделен пазар.

Освен неуместната, комична или трагична обстановка с вървящия без облекла мъж, на клипа се вижда и по какъв начин около него минава полицейски автомобил. Явно служителите на реда не са забелязали голия мъж или са имали по-спешна задача, и не са реагирали на обстановката, написа dimitrovgrad.bgvesti.net.



"Вече си е платил сметките завалията? " и "Това става съвършен клип за някоя компания за „ бързи заеми “ ", са единствено част от мненията под видеото.

Oчевидци потвърдиха, че голата разходка на мъжа останал без облекла е от днешния ден, видян е по тротоара на бул. "Д. Благоев " към 15:00 часа следобяд.

Преминавайки по бул. "Д. Благоев ", е бил с черно долнище на спортен екип, само че 100-200 метра по късно е решил да остане и без него с цел да продължи пешеходния си маршрут без никакви облекла по себе си.

По непотвърдена информация, мъжът е към 30-годишен и е спретнат от органите на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР