Клипът на REFAN с участието на модела с кариера в

...
Клипът на REFAN с участието на модела с кариера в
Коментари Харесай

Лицето на REFAN снима клип с гримьорката на Ивана Тръмп и Серена Уилямс

Клипът на REFAN с присъединяване на модела с кариера в Англия Мила Христова, бе сниман от интернационален екип в Южен Лондон. Дванадесет експерти от разнообразни националности в продължение на 10 часа неуморно се трудиха дружно с красивата българка, която от 15-годишна живее и учи във Англия. Младата дама е дефилирала за Валентино, Версаче, Ермано Шервино, Джъст Кавали, Патрисия Пепе, Дона Карън. Участвала е в рекламни акции на Лореал и Кока-Кола.

Обединяващото, заварката сред отбора и Мила бе, че всички са работили, или са се изявявали на Седмицата на модата в Лондон и Фешън тв.
Клипът на REFAN е моден и в същото време секси, озвучен е на два езика – български и британски и елегантният метод, по който е сниман издава, че е прицелен освен към българския, а и интернационалния пазар – въпреки всичко REFAN има повече от 400 магазина по света.

Екипът, снимал видеото, също е общ брой от звезди в своята област. Режисьорът и оператор с артистично име PAVZO е член на журито на интернационалните фестивали за фешън филми в Маями, Мексико и Бразилия. Той е формален медиен сътрудник на интернационалните модерно кино награди в Съединени американски щати и на Седмицата на модата в Лондон. Номиниран за премиите на FTV на 66-ия интернационален кино фестивал в КАН.

Дизайнерът Красимира Стойнева сътвори четири тоалета за Мила особено за клипа на REFAN в границите на две денонощия. Талантливата българка основава в Англия личен лейбъл през 2014 година, който към този момент е различим на международната фешън сцена с необичайния материал, с който работи - мотото й е „ Обличайте се в коса, а не в кожа “. Красимира прави облекла от изкуствена коса. Фешън тв е излъчила филм за облеклата на Стойнева, която преподава в университета в Източен Лондон.

Джо Шугър е брачна половинка на прочут музикален продуцент, само че свети със лична светлина. В светските среди е известна като „ гримьорката на звездите”. Сред клиентите й са Ивана Тръмп, Серена Уилямс, топ моделът Петра Немцова и други

Авторът на прическата на Мила - Тим Фюрседон е творил косите за ревюта на Том Форд, за рекламата на Шварцкоп и е притежател на влиятелната премия Коафьор на годината.

Съзвездието от експерти със удивително портфолио оцени освен уменията на Мила Христова, а и омайващите аромати на REFAN. Резултатът от напъните на стилните корифеи е запаметяващ се клип – съвременен и изтънчен.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР