Клип, на който руски полицай удря млада жена в корема,

...
Клип, на който руски полицай удря млада жена в корема,
Коментари Харесай

Руски полицай удари протестираща жена в корема

Клип, на който съветски служител на реда удря млада жена в корема , провокира яд измежду доста руснаци, които считат, че управляващите са употребявали несъразмерна мощ, с цел да разпилян продължаващите от седмици политически демонстрации в Москва, съобщи Ройтерс.
That’s how it goes these days in if you are a or a person:
— Igor Berezovsky (@IgorBerezovsky) Видеото, снимано в събота и качено в интернет от известни персони в Русия, събра милиони гледания. На него двама служители на реда с шлемове , каквито носят частите за битка с вълнения, влачат дамата, Дария Сосновска, към полицейски рейс.

26-годишната жена обаче се пробва да се отскубне и прави опит да спъне един от служителите на реда, който реагира, като я удря в корема. След това единият от репортерите, който снима, присмехулно назовава служителя на реда " воин ". 



Сосновска беше измежду над 200-те души, арестувани в центъра на Москва в събота за присъединяване в незаконен съгласно управляващите митинг , състоял се след позволената преди този момент от тях проява с претенции за почтени локални избори , отбелязва Ройтерс.

Популярният артист Егор Крид показа от ареста клипа в Инстаграм, където има 10,7 милиона почитатели. Същото направи Сергей Лазарев , различен прочут артист с над 4 млн. почитатели. В резултат видео бе гледано от над 3 млн. пъти.  

Крид помести и обява, в която показва, че е подал тъжба в полицията и желае от нея да откри и накаже забъркания полицейски чиновник . Лазарев дефинира държанието на служителя на реда като " позорно ", а доста руснаци изрично осъдиха случая в обществените мрежи.
/n detained ahead of massive in, where tens of thousands rallied to demand free city in spite of a gov't.
— Sergio PAINI (@sergiopaini) Московската полиция е почнала вътрешна инспекция по случая , предадоха Интерфакс и ТАСС. Омбудсманът на Москва Татяна Потяева съобщи, че има намерение да обясни събитията към дейностите на полицията. 

Сосновска сподели, че е била арестувана , откакто изразила неодобрение пред полицията от задържането на човек , който наподобява имал физически кусур .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР