Клип на баща, който държи сина си на волана да

...
Клип на баща, който държи сина си на волана да
Коментари Харесай

Два акта за бащата, дал на 12-годишния си син да шофира по магистрала ``Тракия``

Клип на татко, който държи сина си на кормилото да кара автомобил, провокира мнения и ответни реакции в мрежата. Случаят е от региона на Карнобат, където още при започване на града бащата е бил спрян от полицията. Номерата на колата са свалени, формирани са и два акта, уточни представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас Цветелина Рандева.

" Детето е било в скута на своя 50-годишен родител. Той е дал пояснения в полицията в Карнобат, където е осъзнал позволена от него голяма неточност като родител, тъй като по никакъв начин не е възпитателно във връзка с 12-годишния му наследник. Бащата изяснява, че малко преди разклонението на Автомагистрала " Тракия " към Карнобат, детето му се примолило да подържи малко кормилото и да го ръководи, само че той не е позволил детето да е единствено и е имал надзор над автомобила ", описа Рандева.

Според свидетелски показания колата се е движила с към 120 км/час. Полицията е съставила два акта и е свалила регистрационните табели на колата,

" Актът на бащата е, че е дал ръководството на недееспособен лидер, а този на детето е формиран дотолкоз доколкото се касае за рисково шофиране от недееспособен лидер. Ще се сформира и наказателно разпореждане на бащата. Той самият изрично е декларирал цялата суровост на закона да се приложи по отношение на него ", добави Рандева, съгласно която казусът е казус.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР