Клиентите от стопанския сектор, които избраха ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за

...
Клиентите от стопанския сектор, които избраха ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги удвои броя на своите небитови клиенти на свободния пазар на електроенергия


Клиентите от стопанския бранш, които избраха ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за собствен снабдител на електрическа енергия, към този момент надвишават 32 000. Това е съвсем двойно нарастване по отношение на юли 2020 година. Тогава влязоха в действие законодателни промени, които задължиха всички небитови консуматори на електрическа енергия да излязат на свободния енергиен пазар. 

 

През последната една година хиляди дребни компании се довериха на опита и правилното отношение на енергийния търговец от групата ЕНЕРГО-ПРО. С избора си те си подсигуряваха сигурна доставка на електрическа енергия за своя бизнес при закрепени цени за целия период на контракта, без значение от повишаващите се ценови равнища на енергийния борсов пазар. Излизайки на свободния пазар като клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, дребните компании заобиколиха и опцията да преминат към Доставчик от последна инстанция, където цените за доставка на електрическа енергия са изчислени по методика на КЕВР и са по-високи от пазарните.

 

Небитовите клиенти, които към момента не са избрали снабдител на електрическа енергия на свободен пазар, могат да го създадат всеки месец до 10-о число, а смяната влиза в действие от 1-во число на идващия месец. ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги дава разнообразни канали за връзка с търговците на сдружението. На телефон *6161 потребителите могат заявят приемане на самостоятелно предложение съгласно спецификите на своя бизнес. Налична за заявяване на предложения е и първата у нас онлайн платформа за подписване на контракт за доставка на електрическа енергия – . В нея на адрес в границите на минута могат да попълнят своите данни и желания за вида контракт, а представител на компанията ще се свърже с тях за правене на детайлна лична оферта.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги има 15 сполучливи години опит като регистриран участник на свободния пазар на електрическа сила в страната. През годините компанията е построила устойчиво портфолио от доста огромни индустриални клиенти, работещи във водещи браншове, клиенти от сферата на услугите, търговски вериги и други През февруари 2020 година беше осъществено сливането ѝ с другото комерсиално сдружение, част от чешката енергийна група ENERGO-PRO S.A., ЕНЕРГО-ПРО Трейдинг ЕАД. Така водещият енергиен търговец доста разшири своите позиции в търговията с електрическа енергия.

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР