Клиентите наА1 вече ще имат възможност да гледат приложението A1

...
Клиентите наА1 вече ще имат възможност да гледат приложението A1
Коментари Харесай

А1 предлага собствено съдържание и през виртуална реалност

Клиентите наА1 към този момент ще имат опция да гледат приложението A1 NOW и през очила за виртуална действителност (VR). Пакетът Mini 30+ е наличен във VR благодарение на Samsung Gear VR, които работят със смарт телефон устройства на корейската марка.

Тази стъпка трансформира А1 в първия телеком у нас, който съчетава VR със лично наличие през мобилни устройства. Новото решение е част от тактиката на компанията да предлага новаторски решения и да прави технологиите налични, лесни и потребни за своите клиенти.

Новите VR благоприятни условия, които А1 предлага, ще трансформират напълно гледането на телевизия през мобилно устройство за почитателите на филмите и спорта. Те ще могат да изпитат добавената стойност, която дава VR, по време на решителните срещи от международното състезание по футбол.

Какво е належащо за гледането на телевизионно наличие от А1 през VR:

Абонамент за пакет Mini 30+ от приложението A1 NOW
Samsung Gear VR
Смарт устройство на Samsung – Galaxy 6 серията и моделите след нея
Приложението А1 NOW VR, което може да се изтегли от магазина за приложения на Oculus

За А1 NOW

Приложението A1 NOW предлага достъп до интерактивна телевизия от A1 на смарт телефон, таблет и компютър. Услугата включва най-популярните ТВ канали на разнообразни устройства на всички места и когато и да е. Абонатите имат достъп до най-гледаните български и задгранични излъчвания със спорт, вести, музика и детски филми.

Абонатите на телевизия от A1 , които сключат нов контракт за телевизия за пакети ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + и ТВ Премиум, и се записват до 31 юли 2018 година, могат да употребяват A1 NOW гратис в продължение на 2 месеца. Бърз и елементарен достъп до приложението получават и клиентите на мобилни проекти A1 ONE и A1 ONE Unlimited .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР