Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най-

...
Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най-
Коментари Харесай

Nokia 2.3 – новият бюджетен смартфон предлаган от VIVACOM

Клиентите на VIVACOM към този момент могат да се снабдят с най- новия модел от междинен клас Nokia 2.3. Смартфонът е отличен избор за ценителите на марката и може да бъде закупен на цена от 7.98 лева на месец с проект Smart L+, както в магазинната мрежа на VIVACOM по този начин и онлайн на уеб страницата на телекома.
Nokia 2.3 разполага с 6.2-инчов Full HD+ екран осигуряващ по-добра четимост и видимост на детайлите.




Моделът ще зарадва и феновете на фотографията с режима си за нощни фотоси, който наслагва експозицията и слива изображението даже при слаба осветеност. Смартфонът разполага с двойна съществена камера 13 МР + 2 МР, а в портретен режим фонът се размива, с цел да изпъкне фокусът. Селфи камерата на Nokia 2.3 е с 5 МР датчик.

Устройството има адаптивната батерията с потенциал 4000 mAh и изкуствен интелект, която устоя до 2 дни с едно зареждане. Друга специфичност на Nokia 2.3 е биометричното лицево различаване, което отключва телефона единствено с един взор.




Моделът е с операционна система Android 9, само че е квалифициран за Android 10, който ще внесе нови усъвършенствания, като функционалността Dark тематика, редуцираща ярката светлина на екрана, която уморява очите, както и усъвършенствана дискретност, вести, жанр и навигация. Nokia 2.3 има 3D нано-текстурно покритие и се предлага в цветовете Charcoal, Sand и Green.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР