Клиентите на Vivacom вече могат да открият новия смартфон на

...
Клиентите на Vivacom вече могат да открият новия смартфон на
Коментари Харесай

Vivacom предлага новия Redmi Note 11S 5G с изкуствен интелект за перфектни снимки -

Клиентите на Vivacom към този момент могат да открият новия смарт телефон на марката Xiaomi - Redmi Note 11S 5G в магазините на телекома и онлайн.

Моделът предлага доста положително съответствие сред разнородни функционалности и налична цена. Той може да бъде закупен на цена от 15,98 лева на месец за 36 месеца с проект Unlimited 50 дружно със стъклен протектор. Важно преимущество е също, че Redmi Note 11S 5G поддържа мобилни връзки от пето потомство и e изцяло съчетаем с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Redmi Note 11S 5G има 6.6-инчов IPS екран с резолюция 2400 x 1080 px, който подсигурява ярка и реалистична картина при гледане на филми, игри или достъп до други приложения. Скоростта на освежаване е 90Hz, гарантирайки по-гладко преживяване, а в добавка технологията AdaptiveSync настройва автоматизирано подобаващата периодичност на освежаване, съобразявайки се със спецификите на другите приложения. Дисплеят е предпазен от Gorilla Glass 3 покритие.

Смартфонът разполага с мощна тройна задна камера, чийто главен датчик е 50 MP и подсигурява основаването на по-ярки и ясни фотоси. Освен него откъм гърба са ситуирани още един 8 MP ултраширокоъгълен (119˚) и един 2 MP макро датчик. Селфи камерата от своя страна е 13 MP. Вграденият изкуствен интелект усъвършенства качеството на снимане, без значение в какви условия снима.

Високата продуктивност на Redmi Note 11S 5G е обезпечена от 8-ядрения процесор MediaTek Dimensity 810. Смартфонът се предлага с 4 GB оперативна и 128 GB вътрешна памет, която може да бъде допълнена до 1 TB, чрез карта. За задачата се употребява вторият слот за nano SIM. Капацитетът на батерията на апарата е 5000 mAh и поддържа 33W Pro бързо зареждане. Освен клетъчни връзки от пето потомство, той поддържа също и безжичните стандарти Wi-Fi, Bluetooth и NFC. Операционната му система е Android 11, а измежду екстрите му са също датчици за пръстови отпечатъци и за лицево различаване, както и стандарт IP53 за прахо- и водоустойчивост.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР