Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от актуалните модели

...
Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от актуалните модели
Коментари Харесай

Актуалните модели TCL 10 PRO и 10L са на разположение на клиентите на VIVACOM

Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от настоящите модели TCL 10 PRO и TCL 10L на страхотни цени в магазините и онлайн на уеб страницата на телекома. И двата смарт телефона идват в комплект с безжичната колонка LEXON BT.

TCL 10 PRO се предлага на цена от 27,98 лева на месец и 529,98 лева в брой с проект Smart L+, а TCL 10L може да бъде закупен за 15,98 лева на месец и 259,98 лева в брой с проект Smart L+.



И двете устройства подсигуряват чудесно преживяване с помощта на мощния процесор, просторен екран, четворна съществена камера и огромна батерия, в композиция с изкуствен интелект, който в допълнение усъвършенства качествата на устройствата.

TCL 10 PRO е страховит избор за работа и развлечение. Моделът е оборудван с 6.47- инчов FHD + закривен AMOLED екран. Eлегантен и комфортен, смарт телефонът разполага с 64 МР четворна задна камера с изкуствен интелект и изключителна разграничителна дарба. А 24 МР селфи камера прави страхотни портретни фотоси.


Високата продуктивност на TCL 10 PRO се подсигурява от мощния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 675 в композиция с изкуствен интелект. Бързината и удобството на потребление се обезпечават от функционалността за елементарно с бързото пускане посредством датчика за пръстови отпечатъци и посредством персонализирания Smart Key.

Страхотен избор е и моделът TCL 10L. Устройството разполага с просторен 6,53-инчов FHD + сензорен екран за оптимално улеснение. Отличава с 48 МР четворна съществена камера с изкуствен интелект и 16 МР селфи камера.

И двата смарт телефона разполагат с мощна и адаптивна батерия. При TCL 10 PRO тя е с потенциал 4 500 mAh, а при TCL 10 L е 4 000 mAh. Не на последно място моделите имат грациозен и новаторски дизайн, с помощта на двустранното 3D стъкло с безпрепятствено, матово покритие.
В комплект с тях идва безжичната колонка LEXON BT speaker. Тя разполага с Bluetooth® 4.2, може да се употребява на разстояние 10 м. Зарежда се бързо – единствено за час и действа в продължение на 120 минути.

Повече информация за моделите можете да откриете на.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР