Клиентите на Теленор вече могат да подновят или променят сами

...
Клиентите на Теленор вече могат да подновят или променят сами
Коментари Харесай

Клиентите на Теленор вече могат да подновяват своя план изцяло дигитално

Клиентите на Теленор към този момент могат да възобновят или трансформират сами абонаментния си проект напълно цифрово през за секунди,само с няколко клика, от всякъде и когато и да е.
С новата цифрова услуга клиентите на оператора могат да подписват контракт по електронен път и да употребяват новия си проект без да е належащо посещаване в магазин или изчакване на пощальон и сключване на документи на хартия. С обновената версия на приложението клиентите на Теленор към този момент могат да ръководят своя абонаментен проект, като икономисват време, а с новата цифрова услуга за електронно сключване на контракт и дружно с Теленор да щадят и природата.
В допълнение приложението MyTelenor предлага на клиентите на регулярна база най-изгодния за тях абонаментен проект, с цел да могат да имат нужната информация налична в действително време. С тези нововъведения Теленор ще улесни оптимално и даде независимост на избор на всички свои клиенти, ползващи MyTelenor, и обезпечава по-добро и персонализирано потребителско преживяване.
Всеки частен клиент на Теленор, с нужното за номера си, може да възобнови или промени абонаментния си проект в приложението MyTelenor, в меню „ Моят проект “, където следвайки стъпките електронно подписват контракта си. Основно преимущество на услугата е, че новите условия на абонаментния проект се задействат до няколко минути.
Въвеждането на новаторската опция за самоуправление на договорните връзки в цифрова среда е поредна стъпка на Теленор в посока на персонализиране на взаимоотношенията, възстановяване на цялостното преживяване и създаване на транспарантна и устойчива връзка с всеки един клиент посредством даване на независимост на избор във всеки един миг и посредством всеки канал на взаимоотношение с компанията.
Повече за функционалностите и опциите за ръководство, които безплатното приложение на Теленор за Android и iOS MyTelenor дава, можете да видите.
Пълна информация за MyTelenor и други артикули и цифрови услуги на Теленор е налична на, посредством позвъняване на номер 123, както и във всички магазини на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР