Клиентите на Теленор могат да се поглезят с новата специална

...
Клиентите на Теленор могат да се поглезят с новата специална
Коментари Харесай

Само онлайн от Теленор: Galaxy Watch4 на половин цена в комплект избрани Samsung смартфони |

Клиентите на Теленор могат да се поглезят с новата специфична оферта на оператора. Всеки, който закупи някой от моделите Samsung Galaxy: S21, S21+, S21 Ultra, Z Fold3 или Z Flip3, може да добави към покупката си и часовник Galaxy Watch4 на половин цена. Моделът S20 FE може да бъде закупен със същата оферта единствено онлайн.

Невероятният Samsung Galaxy Watch4 е първият часовник, който мери телесния състав, като по този начин следи напредъка на своя собственик на всички места и когато и да е. Часовникът мери кръвното налягане, пулса и равнището на О2 в кръвта, като има и функционалност за изцяло следене на съня с разкриване на хъркане. Устройството е и с най-новата Гугъл операционна система Wear OS Powered by Samsung и поддържа Гугъл Pay за още по-лесни заплащания.

Офертата е годна до 28 ноември и дава опция за избор и комбиниране сред няколко от най-привлекателните устройства в екосистемата на Galaxy. На уеб страницата на оператора и в магазинната мрежа всеки може да избере най-подходящите за своето всекидневие устройства и да получи подробна информация за офертата и промокодовете за отстъпка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР