Клиентите на телекома ще получат достъп до два нови премиум

...
Клиентите на телекома ще получат достъп до два нови премиум
Коментари Харесай

По случай празниците Vivacom отключва всичките си телевизионни канали до 18 януари


Клиентите на телекома ще получат достъп до два нови премиум кино канала и още доста извънредно телевизионно наличие

И тази Коледа Vivacom ще направи най-топлите и уютни дни в годината още по-специални, като дава на всички свои клиенти несравним подарък – свободен достъп до обичани телевизионни канали и EON Видеотека. От 12 декември до 18 януари всички сегашни и нови консуматори на телекома ще имат опцията да гледат премиум наличие от спортни и кино канали, EON Видеотека с разнообразно наличие и два нови премиум кино канала – CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD. Те ще се излъчват за първи път в България и за момента само в мрежата на Vivacom, като по този метод от телекома ще обогатят още повече страхотното наличие на EON.

Двата телевизионни канала излъчват едни от най-хубавите филми и сериали, в това число хитови холивудски и европейски продукции, а също и детски анимационни филми.
Те са локализирани на български език със надписи, излъчват се в чудесно HD качество и дават разнообразно наличие за цялото семейство по време на вълнуващите празнични дни през декември и януари.

Всички консуматори, абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, ще имат достъп до ТВ наличието на най-високия проект EON PREMIUM, което включва спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus и филмовите канали на HBO и Cinemax. Трите празнични пакета ще се декларират единствено през портала My Vivacom.

В допълнение към богатото многообразие от задгранични заглавия за ТВ клиентите на Vivacom ще бъде предоставена неповторима селекция с български филми. В нея попадат над 250 от обичаните родни филми и сериали – класиките „ Оркестър без име “, „ Дами канят “, „ Двойникът “ и актуалните продукции „ Ятаган “, „ 18% сиво “, „ Късата съчка “, „ Дяволското гърло “ и доста други.

„ И тази Коледа, ние от Vivacom, подготвихме празнични предложения и изненади за потребителите. Освен отстъпки на устройства и отключването на каналите, даваме свободен достъп и до два нови кино канала CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD, и нова видеотека. С тези два канала осигуряваме още по-богато наличие и многообразие от канали и жанрове за нашите клиенти. Всичко това докара и до страхотни резултати за EON, като през последните 3 месеца платформата има над 750 000 неповторими устройства “, разяснява Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

За да зарадва и клиентите на най-високия проект EON PREMIUM, Vivacom е приготвил специфична PREMIUM Видеотека с поредност от девет филми, които единствено те ще получат. Сюжетът им споделя за престъпния психолог Ричард Брок и неговите заплетени престъпни случаи във Виена. Всеки от филмите е с времетраене от деветдесет минути и озвучен на български език.

Свободният достъп до спомагателните канали и EON Видеотека ще се даде на всички ТВ клиенти на Vivacom.

Повече информация за коледната телевизионна акция на Vivacom може да видите.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР