Клиентите на телекома ще могат да поръчат предварително онлайн 6-е

...
Клиентите на телекома ще могат да поръчат предварително онлайн 6-е
Коментари Харесай

Yettel започва да приема предварителни поръчки за новите смарт часовници HUAWEI Watch GT 4

Клиентите на телекома ще могат да поръчат авансово онлайн 6-е страхотни модела и да ги вземат в комплект с новите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2.

Непосредствено след формалната им премиера в Барселона, Yettel стартира да приема предварителни поръчки за най-новите смарт часовници на HUAWEI от серията Watch GT 4. Всеки клиент на телекома, декларирал авансово онлайн някой от 6-е изящни модела в pre-sale интервала, започващ на 14 септември 2023 година от 16:30 ч., ще може да ги получи в комплект с новите безжични слушалки на марката FreeBuds SE 2.

Представените HUAWEI Watch GT 4 са част от новата визия на HUAWEI за бъдещето на модата, в което технологията показва стила. С Fashion Forward HUAWEI има вяра, че технологията би трябвало да дава опция за неповторими стилове и да въодушевява убеденост на потребителите да изразят същността си. Съчетавайки очарованието на традицията със смелостта на модерното, часовниците HUAWEI Watch GT 4 са празник на еволюцията - където оригиналността се резервира даже в преследването на смяната. Серията с три дамски и три мъжки модела предлага грациозен и изискан дизайн, основан за работещите експерти, които са фокусирани върху продуктивност, комфорт и жанр.

HUAWEI WATCH GT 4 46mm се отличава с дизайн със смелото консолидиране на осмоъгълна рамка на часовника, обичайно срещана в механичните часовници от висок клас. Масивен и деятелен, осмоъгълният безел е здрав, само че с изсечен тип, който да отразява силата и увереността на потребителя. При HUAWEI WATCH GT 4 41mm елегантността заема централно място. Той въплъщава съвременна, тънка и добре уравновесена хармония с дизайн на висулка, наподобяващ украшение. Външният златен безел придава искра на цялостния тип на циферблата, създавайки прелъстителен и въздържан тип. Белият HUAWEI WATCH GT 4 41 мм излъчва непреходна грациозност. Неговият златен корпус от неръждаема стомана, красиво комбиниран с изчистена бяла кожена каишка, основава поразителна композиция, която предлага по едно и също време изисканост и адаптивност.

HUAWEI WATCH GT 4 46mm разполага със замайващ 1,43-инчов AMOLED екран с впечатляваща компактност 326 PPI, а HUAWEI WATCH GT 4 41mm е оборудван с 1,32-инчов AMOLED екран, предлагащ забележителната компактност от 352 PPI. Разделителната дарба 466x466 и при двете издания в допълнение усъвършенства образната меродавност, което разрешава на потребителите да се насладят на всеки сантиметър от ярките образни резултати на часовника.

Най-новата серия смарт часовници на HUAWEI може да се похвали и с актуализирания TruSeen 5.5+, по-интелигентни спортни благоприятни условия и акуратен ъпгрейд на GNSS за следене на всички физически интензивности. Надграждайки функционалностите си с логаритми с изкуствен интелект, TruSeen 5.5+ усъвършенства данните, прочетени от действителни оптични показания от датчика, и включва логаритъм, който се основава на патентовано надълбоко машинно образование с изкуствен интелект.

HUAWEI Watch GT 4 е в положение да прави денонощен мониторинг на здравето и разбори, като да вземем за пример мониторинг на сърдечния темп, мониторинг на кислорода в кръвта, разбори на съня, ръководство на напрежението и напомняния за здравето. Серията предлага дълготрайна работа на батерията, с до 14 дни потребление на HUAWEI WATCH GT 4 46mm и 7 дни за HUAWEI WATCH GT 4 41mm. Налице е и безжично зареждане, както и алтернатива и за назад зареждане, което разрешава зареждане на други съвместими устройства. А с цел да няма пречски пред фитнес задачите на потребителите, всички модели от серията са съвместими с Android и iOS.

Предварителните онлайн поръчки за по-достъпните 4 модела от GT 4 серията ще бъдат отворени от 16:30 ч. на 14 септември 2023 година до 23:59 ч. на 1 октомври 2023 година Цената на HUAWEI Watch GT 4 41mm White Leather Strap е 499,99 лева, HUAWEI WATCH GT 4 41mm Gold Milanese Strap може да бъде порчан авансово в този момент за 599,99 лева, HUAWEI WATCH GT 4 46mm Black Fluoroelastomer Strap е на цена от 499,99 лева, а с предварителна поръчка HUAWEI WATCH GT 4 46mm Green Woven Strap ще коства 539,99 лева Двата първокласни модела HUAWEI WATCH GT 4 46mm Grey Stainless Steel Strap и HUAWEI WATCH GT 4 46mm Silver Stainless Steel Strap ще може да бъдат заявявани авансово през онлайн магазина на Yettel от 16:30 ч. на 14 септември 2023 година до 23:59 ч. на 15 октомври 2023 година на цени надлежно от 699,99 лева и 799,99 лева Смарт часовниците могат да бъдат взети и с 24-месечен лизинг.

Всички авансово декларирани смарт часовници от новата серия HUAWEI Watch GT 4 идват в комплект с новия модел безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2. Те обезпечават дишащо и леко нагласяване след повече от 300 000 разбора за ергономичност на разнообразни ушни канали. Благодарение на своите драйвери от по 10 мм FreeBuds SE 2 оферират кристално чист тон и извънредно ниско тегло от 3,8 гр за една слушалка, а високоговорителят им е минал 26 теста за надеждност, с цел да подсигурява изрядност когато и да е. При 10 минути зареждане FreeBuds SE 2 оферират до 3 часа слушане на обичаното наличие, с откакто се заредят изцяло, устоят до 9 часа. Многократното зареждане в кейса пък дава до 40 часа слушане. FreeBuds SE 2 имат резистентност на пръски, вода и прахуляк IP542 и се свързват извънредно елементарно към моделите на HUAWEI единствено с приближаване до смарт телефона.

Повече информация за новите смарт часовници на HUAWEI от серията Watch GT 4 и предварителната им поръчка от Yettel можете да намерите на уеб страницата на телекома.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР