Клиентите на сега имат още повече причини да използват приложението

...
Клиентите на сега имат още повече причини да използват приложението
Коментари Харесай

А1 дава минути, мегабайти и възможност за печалба на 1000 лв. седмично за всяка платена сметка в Моят А1

Клиентите на в този момент имат още повече аргументи да употребяват приложението Моят А1 или онлайн портала Моят А1 на А1.bg, с цел да заплащат своите месечни фактури към телекома. От началото на ноември всяко заплащане може да донесе бонуси до 500 минути за национални диалози, до 3000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост, както и опция за присъединяване в седмична лотария с премия от 1000 лв.. Плащането през Моят А1 е елементарно и комфортно и остава най-сигурният метод за погасяване на отговорности, спестявайки на потребителите потребността да посещават магазин във време на продължаваща пандемия.
Бонусите са налични за всеки клиент, който заплати сметката си, без значение дали го направи през профила си в мобилното приложение или на уеб страницата посредством регистрация. Моят А1 може да бъде открит в, и за потребителите на смарт телефони със съответната операционна система на мобилния си телефон. Плащането може да се направи и без приложение, непосредствено от портала, като единственото изискване е потребителят да има регистрация там.
Независимо от определения метод на заплащане от потребителя, приемането на
бонусите следва еднакъв модел. След като завърши заплащането, на екрана ще се пресъздава „ Колелото с награди “ на. Възможните облаги са 100, 200 или 500 национални минути за диалози или мобилен интернет на оптималната скорост – 100, 500, 1000 или 3000 МВ. След „ завъртането “ системата ще уточни премия на инцидентен принцип. На всички браншове в колелото има бонуси, тъй че потребителите сигурно няма да останат без премия. Освен тези обезпечени награди, А1, в партньорство с Mastercard, предлага и спомагателна изненада.
Ако заплащането е било осъществено с Mastercard и картата бъде непокътната за последващи заплащания, клиентът автоматизирано взе участие и в седмичната лотария за 1000 лв., без значение от това каква премия е спечелил от завъртането на колелото. Екипът на ще се свързва с печелившите от томболата и ще им дава спомагателна информация за метода, по който могат да получат премията си. Наградата ще бъде преведена на IBAN-сметка, посочена от клиента.

Тегленията стартират през ноември и ще продължат до 1 февруари 2021 година, като всяка седмица ще бъде изтеглян по един печеливш. Подробна информация за разпоредбите на томболата може да бъде открита на А1.bg, както и в мобилното приложение Моят А1.
Освен актуалните клиенти на, в томболата за 1000 лв. могат да се включат и нови такива, които занапред подпишат нов контракт за услуга към телекома. Условията са сумата, която са заплатили с Mastercard карта, да е в размер на най-малко 10 лв. и да запаметят картата си в приложението за следващо заплащане.
Това е следващата самодейност на, с която се предизвиква заплащането на фактури по електронен път – през приложението Моят А1 и онлайн портала Моят А1. Тези способи на заплащане стават изключително настоящи с навлизането в студените месеци на годината, а в този момент клиентите на А1 безусловно имат още 1000 аргументи да се възползват от тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР