Клиентите на сайта на WINBET вече могат да депозират средства

...
Клиентите на сайта на WINBET вече могат да депозират средства
Коментари Харесай

WINBET добави възможност за депозиране на средства за игра чрез Български пощи

Клиентите на уеб страницата на WINBET към този момент могат да подават средства в игралните си сметки посредством офисите на " Български пощи " ЕАД.

Потребителите би трябвало да изберат опцията Smart Payments в секция на уеб страницата, да вкарат мечтаната сума и да натиснат бутона " Депозит ", с цел да получат своя десетцифрен код.

След това, потребителите би трябвало да посетят най-удобният за тях клон на " Български пощи " ЕАД, да заявят, че желаят заплащане посредством Smart Payments, като дават кода за депозит и внесат съответната сума.

Въвеждането на опцията за складиране на средства за игра посредством офисите на " Български пощи " ЕАД е следващата стъпка в тактиката на WINBET за качествено обслужване на клиентите на уеб страницата на компанията и в допълнение уголемява опциите на потребителите да подават средства за онлайн казино занимания и спортни залози.

След останалите налични платежни способи, налични за клиентите на WINBET са депозити посредством дебитни и кредитни карти, банкови преводи, електронни портфейли, посредством SMS, Cashterminal и офисите на разнообразни компании за касови заплащания.

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР