Клиентите на Ring doorbell са възмутени, тъй като се очаква

...
Клиентите на Ring doorbell са възмутени, тъй като се очаква
Коментари Харесай

Клиентите на Ring doorbell са възмутени от „скандалното“ второ увеличение на цената на абонамента

Клиентите на Ring doorbell са възмутени, защото се чака сметките им за абонамент да се покачат с съвсем 100% за две години.

Компанията за интелигентни звънци, благосъстоятелност на Amazon, разгласи, че нейният главен проект в Обединеното кралство се покачва в цената с 42%. Увеличението в този момент ще накара клиентите, които преди са плащали £34,99 на година или £3,49 на месец, да бъдат таксувани с към £15 повече, в случай че са годишен клиент, или £18, в случай че плащате месечно. Тяхната сметка ще нарасне до £49,99 на година или £4,99 на месец. Това е второто повишаване на цените, сриващо инфлацията, през последните две години, като клиентите към този момент заплащат 100% повече, в сравнение с през март 2022 година, оповестява Sky News.

Звънците на порти са извънредно известни и се употребяват за разкриване на придвижване отвън хората домове – даже и да не сте вътре. Клиентите обаче би трябвало да платят абонамент, с цел да могат да гледат сниманите от камерата фрагменти. Компанията осведоми клиентите за повишаването на имейлите, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР