Клиентите на Мтел ще получават бонус от 500 MB мобилен

...
Клиентите на Мтел ще получават бонус от 500 MB мобилен
Коментари Харесай

Мтел дава на клиентите си 500 MB бонус за всяко онлайн плащане

Клиентите на Мтел ще получават бонус от 500 MB мобилен трафик при всяко онлайн заплащане през mtel.bg или през мобилното приложение Моят Мтел, налично за Android и iOS. Лятното предложение на телекома към този момент е налично и ще важи до края на септември, като от него могат да се възползват всички частни клиенти с абонаментен проект от Мтел.

Клиентите на Мтел могат да задействат
бонуса незабавно или до 7 дни след реализиране на успешнo заплащане. Не е наложително бонусът да се употребява от съответния номер, чиято сметка е платена - той може да се преотстъпи на непосредствен или другар. Самото активиране става след въвеждането на деен мобилен Мтел номер на абонаментен проект в появяващо се известие на екран в уеб страницата на оператора или в приложението Моят Мтел. Успешната активация ще бъде потвърждавана с SMS до прелюдия номер.

Идеята на лятната акция е да подтиква онлайн заплащанията, като показва на клиентите опцията да заплащат своите сметки бързо, елементарно и комфортно - на всички места, когато и да е на денонощието, без да е належащо посещаване в магазин. Надеждността на преводите се подсигурява от БОРИКА БАНКСЕРВИЗ и от Epay.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР