Клиентите на мобилния оператор Теленор вече могат да заплащат за

...
Клиентите на мобилния оператор Теленор вече могат да заплащат за
Коментари Харесай

С услугата „Плати с Теленор вече се купуват карти за градския транспорт в София

Клиентите на мобилния оператор Теленор към този момент могат да заплащат за дневни и нощни карти за градския превоз в София посредством услугата „ Плати с Теленор “. За задачата потребителите, които са задействали услугата за своя мобилен номер, би трябвало да се записват в платформата на Центъра за градска подвижност https://sofia.mpass.bg, прибавят от оператора.

При закупуване на дневна или нощна карта за пътешестване с градския превоз в столицата, потребителите би трябвало да изберат опцията „ Плащане с мобилен оператор “, след което да потвърдят покупката като вкарат неповторимия код, който ще получат посредством SMS.

Сумата за покупката ще бъде добавена към месечната сметка на клиентите на Теленор или приспадната от наличния заем, в случай че те употребяват предплатените услуги на телекома.



Услугата „ Плати с Теленор “ разрешава покупката на цифрово наличие от онлайн магазините Гугъл Play и Apple App Store, в това число игри, музика, стикери и други, както и заплащането на разнообразни услуги онлайн без потреблението на банкова карта. Стойността на покупките се прибавя към месечната сметка на клиента или се приспада от наличния предплатен заем на клиента, изясняват от Теленор България. Услугата е налична за всички частни клиенти на телекома.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР