Клиентите на InterContinental® Sofia обявихапетзвездния хотел в Българиязанай-добърсред всички InterContinental®

...
Клиентите на InterContinental® Sofia обявихапетзвездния хотел в Българиязанай-добърсред всички InterContinental®
Коментари Харесай

Обявиха InterContinental® Sofia за най-добрия хотел на бранда в цяла Европа

Клиентите на InterContinental® Sofia обявихапетзвездния хотел в Българиязанай-добърсред всички InterContinental® хотелив цяла Европа. Това демонстрира класацията на световноизвестния брандза м. март 2022г. Тя се образува след обширни изследвания и анализиот хиляди мнения на гости за необятен набор от места за настаняване и услуги, както посредством специфичната система за оценка HeartBeat, по този начин и в обществените мрежи. Освен посредством свободни мнения, гостите разгласяват отзивите си за местонахождение, личен състав, комфорт, съоръжение на стаите, непорочност, храна и други и могат да създадат съпоставяне с други места за настаняване по света.

 Според статистиката на IHG Hotels&Resorts, през първото тримесечие на годината,цялостната задоволеност на клиентите от InterContinental® Sofia надвишава 98%, а зам. март - този индикатор отбелязвавнушителните 100%. Това значи, че през последния месец измежду посетителитена хотела в България,не е регистриран нито един неприятен отзвук от посетител или скришен клиент.Така, InterContinental Sofia се нарежда твърдо на едно от челните места за марката от отварянето на хотела през 2018г. Освен това, резултатът е реализиран в интервал с висока претовареност, което демонстрира сериознаотдаденост от страна на целия екип на хотела в София. След изследване, направено в края на 2021 година, ангажираността на екипа е 86%. 

Освен оценката за цялостна задоволеност на клиентите от InterContinental® Sofia, тази година хотелът в България има още един мотив за горделивост - премията „ Owner Impact Award “ на IHG Impact Awards. Тя беше връчена на генералния управител на хотела и районен общоприет управител за Балканите, господин Анджело Зукала. Престижното отличие е образец устрема на господин Зукала и неговия екип да реализират отлични финансови резултати.

 „ Тази премия е самопризнание за целия екип на InterContinental® Sofia. Вярвам, че тя ще стимулира сътрудниците и в бъдеще да продължим да надграждаме постигнатите триумфи през последните години “, показа Зукала. Само няколко години след своето разкриване в България, InterContinental® Sofia неведнъж е отличаван за своите старания да дава високо качество на предлаганата услуга. През 2019 година единственият представител на първокласния бранд InterContinental® Hotels&Resorts стана „ Хотел на годината “ на премиите на IHG® в Европа. Същата година хотелът завоюва и други две оценки на влиятелните награди на веригата – “Heartbeat Torchbearer ” и “Trailblazer ”. Първата - се връчва на хотели, показали най-високо равнище в обслужването на гостите, а втората – на хотелите от веригата, постигнали всички заложени цели за годината, в това число финансови индикатори, задоволеност на гостите и чиновниците, грижа за околната среда. Освен трите награди от IHG Star Awards, InterContinental® Sofia води класацията по цялостна задоволеност на гостите измежду всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година. През 2021 година InterContinental Sofiaдобави още две влиятелни оценки към своята богата сбирка – „ Водещ хотел на България “ за 2021 на Световните награди за туризъм и „ Луксозен бизнес хотел на Източна Европа “ за 2021 на Световните награди за първокласни хотели. 

За InterContinental® Sofia

InterContinental® Sofia, който е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), е благосъстоятелност на водещата капиталова компания Галакси Инвестмънт Груп. Хотелът се намира в caмoтo cъpцe нa cтoлицaтa – пл. Hapoднo Събpaниe 4.  Той пpeдocтaвя спиращи дъxa глeдĸи ĸъм пл. „ Cв. Aлeĸcaндъp Heвcĸи “ и Bитoшa. Част от комплекса е разположеният на жълтите павета, Flоrеt Rеѕtаurаnt аnd Ваr, предоставящ същото безкомпромисно петзвездно равнище на обслужване в композиция с нeпoвтopими ĸyлинapни изживявaния.. ІntеrСоntіnеntаl Ѕоfіа cлeдвa cтpиĸтни мepĸи зa пoчиcтвaнe и coциaлнa диcтaнция, и пpилaгa пpoгpaмитe ІНG Сlеаn Рrоmіѕе и ІНG Мееt wіth Соnfіdеnсе, ĸaтo гapaнтиpa здpaвeтo и бeзoпacнocттa нa cвoитe гocти и cлyжитeли.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР