Клиентите на Hotels.com се възмутиха, след като беше разкрито, че

...
Клиентите на Hotels.com се възмутиха, след като беше разкрито, че
Коментари Харесай

Огромен туристически сайт разкрива, че премахва бонуса за безплатни нощувки, оставяйки клиентите побеснели

Клиентите на Hotels.com се възмутиха, откакто беше разкрито, че уеб сайтът за пътешестване ще отстрани бонуса за безвъзмездни нощувки от схемата си за преданост.

Преди това уеб сайтът за пътешестване оферираше безвъзмездна нощувка за всеки 10 нощувки, които сте резервирали, преимущество, което беше обичано измежду клиентите. Въпреки това Expedia Group, която има марката, пуска нова система „ One Key “, която ще отстрани преимуществото, защото сплотява схемите Expedia и Hotels.com, като в същото време прибавя резервации на Vrbo към новата стратегия.

Не всички вести са неприятни, защото към момента ще има доста преимущества за членовете - и One Key към момента ще бъде безвъзмезден за присъединение. Съгласно новата скица можете да печелите и употребявате „ OneKeyCash “, валутата на премиите (трябва да се означи, че това не са действителни пари). Това ще е годно за всички отговарящи на изискванията хотелски резервации, както и за отговарящи на изискванията полети, коли чартърен и действия в Expedia и ваканционни д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР