Клиентите на хотелите си прибират на тръгване какво ли не

...
Клиентите на хотелите си прибират на тръгване какво ли не
Коментари Харесай

Вижте какво крадат най-много гостите от хотелите

Клиентите на хотелите си прибират на потегляне какво ли не - от кърпи, през флакони и пантофи до скулптури и смесители. Проучването е на уеб страницата lastminute.com и е оповестено в италианското издание на Vanity Fair.
Най-желани въпреки всичко си остават хавлиите, шампоаните, сапуните, приборите за хранене, пантофите и отдалечените ръководства. Но има клиенти, които в действителност изумяват. Например от миланския Me Milan Il Duca предходната година изчезнали две скулптури на фламинго в действителен размер. Били сложени като декорация на церемония вечер. Обявени били за търсене и въпреки всичко открити.
От хотел Furniture One в Истанбул посетител съумял да изнесе дребни мебели, а от един от първокласните берлински хотели различен прибрал кранчетата от банята и седалката за тоалетната паница. В Hotel du Vin в Бирмингам се изумили, когато открили, че от билярдната зала липсва препарираната глава на дива свиня. Клиентът бързо бил оголен, върнал я, само че малко по-късно негови другари пристигнали и я купили като подарък за сватбата му. От Лас Вегас описват за случай на откраднат дребен килим, а от Дубай - за липсващ хладилен мини-бар.
Една от най-големите като размер обири станала в английския Starwood Hotel Group. От там преди години бил изнесен цялостен роял. Направили го трима мъже в работно облекло, които никой не спрял. И въпреки всичко загубите за хотелите на годишна база от дребните обири не са толкоз огромни - до към 20 000 $ за тези от най-висока категория и сред 9 и 14 хиляди $ за тези с по-малко звезди. Причината е, че огромна част от цената на движимости е калкулирана в цената на нощувката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР