Клиентите на Galactic Banitsa могат да си поръчат любимата баничка

...
Клиентите на Galactic Banitsa могат да си поръчат любимата баничка
Коментари Харесай

Продават банички срещу криптовалута в София


Клиентите на Galactic Banitsa могат да си поръчат обичаната баничка с заплащане в криптовалута
(снимка: Galactic Banitsa)

Иновативна услуга е налична за клиентите на младежкия план Galactic Banitsa – те ще могат да заплащат с криптовалута при поръчка на една от най-обичаните български храни – баничките.

Проектът на Димитър Николов, 21-годишен бизнесмен от София, е ориентиран към младежите и към този момент две години предлага съвременни способи за поръчка и доставка на банички. Отскоро Galactic Banitsa има нова платформа за онлайн поръчки, в която е интегрирана и функционалноста за възнаграждение с криптовалута.

„ Целта на Galactic Banitsa е да основава нововъведения, да изненадва и да демонстрира, че лимитът на опциите съответствува с лимита на Вселената ”, споделя Димитър Николов.

печели почитатели със занимателни маркетинг начинания с галактически претекстове и комизъм в стилистиката на 20-годишните. Вниманието притеглят както имената на продуктите, по този начин и настоящите подходи, с които те се оферират онлайн.

Galactic Banitsa основава нововъведения и изненадва, споделя създателят на плана Димитър Николов
(снимка: Galactic Banitsa)

Клиентите могат да си поръчат четири модела банички – „ Метеорит ” (със сирене), „ Съзвездие ” (с ябълка и пудра захар), „ Комета ” (с кайма и гъби) и „ Астероид ” (със сирене и праз лук). Наред с обичайните способи за заплащане, платформата поддържа и най-популярните криптовалути.

Димитър Николов е приключил едно от най-хубавите ИТ учебни заведения в България – Технологично учебно заведение „ Електронни системи ” към ТУ–София (ТУЕС), само че с изключение на от програмиране, се интересува и от предприемачество и маркетинг. В момента той е студент в ТУ-София.

Онлайн баничарницата продължава да се развива софтуерно, като измежду новите ѝ цели са мобилно приложение, мърчъндайз и разпростиране отвън София.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР