Клиентите на FTX, които се надяват на по-висока цена на

...
Клиентите на FTX, които се надяват на по-висока цена на
Коментари Харесай

Биткойн на цена от около $16,000 – толкова ще получат кредиторите на FTX

Клиентите на FTX, които се надяват на по-висока цена на Биткойн, с цел да дефинират размера на погасяване, са изправени пред разочароващи вести след неотдавнашно решение на съда по несъстоятелността в Съединени американски щати.

Съдията отхвърли настояването на австралийската компания за рандеман на Биткойн NuGenesis Ou за пресмятане на погасителните вноски да се употребява по-висока цена от $16,871. По-конкретно, съдията удостовери решение от 31 януари, с което датата за пресмятане на цената на крипто активите в щатски долари бе избрана на 11 ноември 2022 година

В допълнение към оспорването на цената на BTC, NuGenesis също по този начин изрази угриженост по отношение на оценката на FTX на нейния патентован токен, NuCoin, на $0 към 11 ноември 2022 година Въпреки това фокусът за множеството клиенти, притежаващи Биткойн или съществени алткойни , бе върху отхвърлянето на настояването на NuGenesis за смяна на датата на пресмятане за всеки крипто актив.

NuGenesis твърди, че не е получила съответно съобщение за датата 11 ноември 2022 година, само че FTX отвърна, че добивната компания е била наясно с петицията за използване на тази дата. Съдията се произнесе в интерес на FTX, като съобщи, че няма доказателства в поддръжка на изказванието на NuGenesis за „ “.

Съгласно решението от 31 януари, постановено от американския съд по неплатежоспособност в Делауеър,FTX ще се разплати с клиентите въз основа на цената на Биткойн към 11 ноември 2022 година: $16,871. Въпреки че настоящата стойност на BTC е четири пъти по-висока от тази цифра ($67,750 все още на писане на статията), FTX твърди, че изплаща сумата на клиентите „ “.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР