Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО предпочитат използването на електронните канали за получаване

...
Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО предпочитат използването на електронните канали за получаване
Коментари Харесай

Над 2 милиона потребители са посетили сайта на ЕНЕРГО-ПРО за една година

Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО избират потреблението на електронните канали за приемане на услуги, свързани с тяхното ползване на електрическа енергия. Една от последните начинания на компанията, подкрепящи тази наклонност, е проведената лотария с ваучери за извършване на покупки на стойност 100 лв. за клиентите, актуализирали данните си за преписка с компанията в интервала септември 2019 – февруари 2020 година Кампанията за актуализация на имейл или телефон лишава минути и е дейна на интернет адрес https://update.energo-pro.bg/, наличен и от банер на началната страница на ЕНЕРГО-ПРО. През месец октомври следва първото изтегляне на печеливши участници в томболата.

През последната една година повече от 2 милиона клиенти на енергийното сдружение са потърсили информация на корпоративния уебсайт www.energo-pro.bg. Посетени са над 34 милиона страници, като най-търсена е била страницата за инспекция на сметка, най-много в интервалите на излизане на фактури. Тогава се регистрират и пикове в посещаемостта за ден, като връх е маркиран на 15.01.2019 г – 91 650 гости. Статистиката сочи, че потребителите на възраст сред 25 и 34 години образуват най-голям дял от посещаемостта на уеб страницата - 33%, участват и клиентите над 55 годишна възраст с 11%. Установено е, че найпредпочитаното устройство за влизане на страницата на ЕНЕРГО-ПРО е мобилният телефон, следван от компютъра и на последно място е таблетът.

Интернет уеб сайтът на ЕНЕРГО-ПРО дава опция за безвъзмездна електронна информация за потреблението на битовите клиенти за 3 години обратно посредством въвеждането на потребителски номер и номер на фактура от последните 12 месеца. Друг банер на началната страница предлага достъп до заявление за приемане на електронна фактура посредством изпращането му по имейл със удостоверен дипломиран електронен автограф, или посредством подаване при посещаване на център за обслужване на компанията.

За информация по отношение на услугите, които оферират сдруженията от групата ЕНЕРГО-ПРО, разполагаем на клиентите са следните контакти за връзка: https://www.energo-pro.bg/bg/Kontakti.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР