Клиентите на Coinbase вече имат възможност да търгуват с Osmosis

...
Клиентите на Coinbase вече имат възможност да търгуват с Osmosis
Коментари Харесай

Coinbase добавя нова криптовалута в зоната за по-рискови активи

Клиентите на Coinbase към този момент имат опция да търгуват с Osmosis (OSMO), различна монета, основана на Cosmos (ATOM), и децентрализирани финанси (DeFi).

Coinbase, водещата борса за криптовалути в Съединени американски щати, включи Osmosis под своя “Експериментален етикет ”, който се употребява за токени с по-висок риск и по-ниска ликвидност.

Osmosis е протокол, който действа като автоматизиран маркет мейкър (AMM) и е построен върху комплекта за разработка на програмен продукт (SDK) Cosmos. Основната му цел е да улесни транзакциите сред веригите, като употребява връзка сред блоковете (IBC).

Към момента на писане на публикацията токенът за ръководство на Osmosis, OSMO, се търгува на цена от почти $0.5986. Понастоящем заема 110-то място по пазарна капитализация, цената на OSMO е намаляла с 0.6% през последните 24 часа и с повече от 2.6% през последната седмица.

Според крипто тракерът DeFi Llama , Osmosis се подрежда на 12-то място измежду всички децентрализирани тържища (DEX), с TVL от $147.9 милиона.

TVL съставлява общият капитал, който се държи в границите на смарт контракти на даден блокчейн. Той се пресмята, като се умножи размерът на обезпечението, заключено в мрежата, по настоящата стойност на активите.

Coinbase разгласи прибавянето на OSMO към пътната си карта за листване предишния месец.

Binance, друга известна борса, преди този момент беше присъединила алткойна в своята “Зона за нововъведения ” – особено пространство за търговия с криптоактиви, които могат да изпитат забележителна ценова волатилност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР