Клиентите на БДЖ вече могат да дадат мнение за чистотата

...
Клиентите на БДЖ вече могат да дадат мнение за чистотата
Коментари Харесай

БДЖ ни пита чисти ли са влаковете

Клиентите на БДЖ към този момент могат да дадат мнение за чистотата във влаковете по време на своето пътешестване,  съобщава националният жп транспортьор.

Това е допустимо посредством попълване на специализирана електронна форма.

За задачата на платформата до външните порти на всеки вагон и в мотрисните влакове са сложени стикери с QR код, посредством сканирането на който  всеки пасажер може да изрази мнението си за видяни неизправности  или отправяне на рекомендации през визуализираната на мобилното му устройство електронна форма.

Всеки стикер е с неповторим номер, който дава отговор на съответния вагон или мотрисен трен. По този метод се дава опция за  бърза противоположна връзка за положението на всеки вагон или мотриса,  които доближават непосредствено до несъмнено структурно звено.

Така, без значение в коя част на страната се намира съответният преносим състав, информацията доближава до най-близкия ситуиран пункт за поддръжка, където обслужващият личен състав към този момент ще бъде известен за въпросната нередовност още преди приемането на съответния вагон или мотриса за оглед.

От БДЖ показват, че електронната форма за мнение за чистотата дава още една опция за  елементарно и налично когато и да е средство за подаване на сигнал  за нередности или отправяне на рекомендации от клиенти по време на тяхното пътешестване с трен.

Целта на въведените стикери е да се усъвършенства методът за приемане на противоположна връзка от пасажерите, което основава опция за по-бърза реакция и  възстановяване на изискванията за пътешестване с трен.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР