Клиентите на Алианц България вече могат да правят вноски по

...
Клиентите на Алианц България вече могат да правят вноски по
Коментари Харесай

Плащането вноски по застраховки чрез мобилен ПОС терминал вече е факт

Клиентите на Алианц България към този момент могат да вършат вноски по застрахователни полици и пенсионно осигурителни партиди посредством своите дебитни или кредитни карти. Това стана допустимо с помощта на новото решение мобилен ПОС терминал за приемане на картови заплащания в придвижване - mPOS на Алианц Банк България.

Първи от преимуществата на mPOS ще могат да се възползват застрахователните сдружения и пенсионно-осигурителната компания на Алианц България.

"Като част от международния водач Алианц, пред нас всекидневно стои предизвикването да бъдем новатори и да задаваме посоката на развиване в областта на финансовите услуги. В тази връзка нашите застрахователни сътрудници оферират още едно в допълнение улеснение на своите клиенти - заплащане на вноска по застраховка или осигурителна партида посредством дебитна или кредитна карта. Само по себе си заплащането с карта не е оригиналност, новото е, че заплащането към този момент се случва на място при клиента ", разяснява Пламен Ялъмов - ръководител на Изпълнителния комитет на Алианц България.

Основните преимущества на mPOS са удобството и бързината, като целият развой на заплащане е напълно по електронен път. Информацията за осъществената трансакция се изпраща на платеца посредством e-mail или SMS, без познатите досега бележки на хартия.

"Фокусът ни е ориентиран към внедряване на банкови услуги, които дават отговор на потребностите на клиентите. С mPOS бизнесът получава комфортно решение и по-голяма сигурност при обслужване на място при клиента, като в това време понижава разноските за ръководство на парични средства ", изясни преимуществата на mPOS Росен Станимиров, изпълнителен шеф на Алианц Банк България.

Вече седемдесет застрахователни сътрудника в цялата страна са оборудвани с mPOS, като до края на 2018 година сътрудниците с mPOS ще доближат над 400.

"Живеем във време на огромно многообразие от артикули и услуги. Клиентите отдават все по-голямо значение на добавената стойност към продукта. Ако вземем две застраховки с аналогични параметри, само че предлагани от разнообразни компании, и създадем изследване по какъв начин те се възприемат от потребителите, ще установим, че едната е желана. Разликата е в качеството на обслужване. Ние в Алианц добре разбираме това и влагаме старания нашата компания да бъде желана от клиентите, предлагайки все по-добро обслужване. За клиентите е извънредно значимо да имат опция да употребяват разнообразни други възможности за заплащане. Именно mPOS e изборът, който им икономисва най-вече време ", добави Пламен Ялъмов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР