Клиентите на А1 вече могат да адаптират ТВ каналите и

...
Клиентите на А1 вече могат да адаптират ТВ каналите и
Коментари Харесай

Повече гъвкавост в дигиталните развлечения у дома с новите ТВ планове на А1


Клиентите на А1 към този момент могат да приспособяват ТВ каналите и цифровите и стрийминг услугив сходство с потребностите и целите си един път месечно.

Иновативните ТВ проекти на А1 са първите в България, които оферират на потребителите опция в границите на месечната си такса за ТВ да прибавят до 4 услуги по желание, измежду които Netflix, HBO и Cinemax, MAX Sport и Diema Xtra.

С новите ТВ проекти клиентите получават 50% отстъпка за първите до 12 месеца.

Нововъведението при закрепените ТВ проекти е продължение на концепцията за еластичност, която А1 вкара по-рано при мобилните цени.

 

A1 е първият телекомуникационен оператор в България, който предлага, предоставящи на потребителите независимост и еластичност да избират от разнородни избираеми ТВ канали, цифрови и стрийминг услуги като част от абонамента си. С новите ТВ проекти клиентите получават 50% отстъпка за първите до 12 месеца от контракта. По този метод компанията дава отговор на всички потребности на клиентите от цифрово забавление в дома на конкурентна цена, започваща от 11,50 лева/месец.

 

Телекомът предлага (A1 100+, 200+ и 200 MAX) и богат избор от до 200+ канала, в това число до 70 в HD качество. Благодарение на новия еластичен метод, ТВ клиентите на А1 могат да прибавят до 4 цифрови услуги за домашно забавление съгласно желанията и потребностите си и да ги трансформират един път месечно. Клиентите могат да избират сред разнообразни абонаменти за стрийминг и развлекателни цифрови услуги, измежду които Netflix, ТВ канали на HBO и Cinemax посредством достъп до HBO MAX и спортни ТВ канали, като MAX Sport и Diema Xtra. План A1 TV 200+ предлага избор сред Netflix, HBO и Cinemax, MAX Sport и Diema Xtra, а TV 200 MAX дава опция клиентите да прибавят всички изброени като част от проекта си. Потребителите могат да употребяват определените услуги без в допълнение възнаграждение като част от месечния си абонамент.

 

Клиентите могат да задействат Netflix в Моят А1 на свободна позиция в Услуги SELECT и да употребяват услугата гратис съгласно промо интервала, посочен в абонаментния им проект.Отскоро известната стрийминг услуга Netflix, която A1 предложи като част от ТВ и мобилните проекти през ноември, е разполагаем и на ползващите Xplore TV през правоприемник (Set-top Box). По този начинпотребителите на А1 могат да достъпват бързо и елементарно цялостното наличие на Netflix непосредствено през STB на тв приемника, без значение дали той разполага със смарт функционалности.

 

Новият метод на А1 е в унисон със международната наклонност потребителите да получават достъп на едно място до цялото съдържаниеи да го гледат на устройство по техен избор, когато пожелаят. Клиентите на А1 могат да приспособяват освен закрепените си проекти, а и мобилните, защото опцията за прибавяне на цифрови услуги съгласно изменящите се потребности и желания е допустима още от 2021 година.

 

Всички ТВ проекти на А1 оферират достъп до мобилното приложение Xplore TV GO MAX идо MAX Видеотека, която включва атрактивно наличие от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus. Планът A1 TV 200 MAX включва също каналите 7/8 TV и Multi SD.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР