Клиентите на А1 имат богат избор на оригинални продукции, хитови

...
Клиентите на А1 имат богат избор на оригинални продукции, хитови
Коментари Харесай

А1 първи от телекомите предложи достъп до SkyShowtime


Клиентите на А1 имат богат избор на истински продукции, хитови филми и сериали напълно на български език посредством платформата Sky Showtime (снимка: A1 България)

А1 България е първата от петте компании в А1 Group, които стартират да оферират стрийминг платформата SkyShowtime на своите клиенти. Абонатите на А1 ще бъдат първите в страната, които ще разполагат с достъп до платформата. Могат да я задействат като една от избираемите услуги, част от техните мобилни и ТВ проекти, през Моят А1.

„ С новаторските услуги, които развиваме и предлагаме, потребителите разполагат с достъп на едно място до цялото цифрово и ТВ наличие, което харесват и обичат ”, сподели Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България.

Като първия сътрудник на SkyShowtime в България, А1 ще предложи на клиентите богат избор на истински продукции, хитови филми и сериали напълно на български език, добави Донев.

като спомагателна опция в мобилните проекти Unlimited, в ТВ цените за интерактивна телевизия A1 Xplore TV и сателитна телевизия, както и в комбинираните проекти за ТВ и интернет.

Освен достъп до платформата за стрийминг клиентите на телевизионни услуги от А1 ще могат да гледат и двата ТВ канала на SkyShowtime, които излъчват локализирано наличие с министър председатели до три седмици след излъчването в платформата. Програмата е денонощна, а наличието не се прекъсва от реклами.

„ Продължаваме да търсим нови способи да разширяваме предложенията на SkyShowtime в Централна и Източна Европа, като предоставяме на феновете в района най-хубавото забавление на едно място и на добра цена ”, сподели Христина Георгиева, основен бизнес шеф, SkyShowtime.

По нейните думи, договорката с А1, която обгръща няколко страни, значи, че още повече хора ще имат достъп до хитови филми и сериали и истинското наличие, което е разполагаем за стрийминг в SkyShowtime.

Със SkyShowtime клиентите на А1 ще могат да гледат едни от най-големите кино заглавия, нови и извънредни сериали и локални истински стратегии, измежду които петте сезона на международния хитов сериал Yellowstone и продълженията му „ 1883 ” и „ 1923 ”, „ Крушата не пада по-далеч ”, „ Дъглас е отритнат ”, „ Lioness ”, „ Гадни девойки ”, „ Патешки истории ”, „ Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа ”, „ Опенхаймер ”, „ Стар Трек: Дискавъри ” (1-5 сезон) и доста други. Детското наличие е дублирано на български език.

Клиентите на телевизия от А1 могат да приспособяват своите проекти като избират и трансформират услугите си съгласно наличните Select позиции. С няколко лесни стъпки в приложението Моят А1 те могат да задействат стремежи избор в секция „ Услуги Select ”.

Освен SkyShowtime, измежду спомагателните цифрови и ТВ благоприятни условия за забавление са Netflix, ТВ канали HBO и Cinemax с включен достъп до MAX и спортни ТВ канали като MAX Sport и Diema Xtra.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР