Клиентите могат и трябва да бъдат допускани в магазините на ...

Клиентите могат и трябва да бъдат допускани в магазините на

Ето как плащаме в Теленор след въвеждането на зеления серт...

Клиентите могат и би трябвало да бъдат допускани в магазините на Теленор, намиращи се в обекти от вид мол, без никакви лишения-без зелен документ и без тест. Моловете би трябвало да обезпечат „ зелени коридори “ или да им разрешат да влизат при предизвестие за глоба, в случай че посещават и други търговски обекти в мола. Това оповестиха от компанията по отношение на ограниченията, оповестени със Заповед РД-01-856/ 19.10.2021 година на Министерството на здравеопазването.

Служителите в магазините на Теленор, които се откриват в обекти вид мол, ще бъдат допускани на работните си места единствено със зелен документ или при показване на негативен резултат от антигенен тест.

Останалите противоепидемични ограничения, които Теленор сспазва във всички свои обекти в страната, остават. Това са използването на маски за клиентите и чиновниците е наложително, а за чиновниците не престава да бъде наложително и носенето и използването на персонални защитни средства – маски, ръкавици и прегради. Теленор България следи и обезпечава отдалеченост от 8 кв. м за един човек и недопускането на скупчване на хора в своите обекти, както и щателна стерилизация на повърхностите в магазините и обезпечаване на дезинфектанти за клиентите при входовете им.

През почивните дни (23 и 24 октомври) можете да посещавате магазините на Теленор в моловете свободно, не се изисква да представяте тест или документ, уточняват от компанията.

Източник: marica.bg