Клиентите могат да тестват избрания модел в продължение на три

...
Клиентите могат да тестват избрания модел в продължение на три
Коментари Харесай

Alibaba отваря автомат за продажба на автомобили

Клиентите могат да тестват определения модел в продължение на три дни, а по-късно да го купят или върнат, с цел да тестват различен модел

Търговският автомат на Alibaba за тестване и покупка на коли

Китайският колос Alibaba е на път да преобрази метода, по който хората в огромните градове избират и купуват коли. Компанията отвори в Пекин първия търговски автомат за леки коли с опция за тест драйв и покупка.

Още през август Alibaba разкри проектите си да пусне в Китай автомат, който разрешава избор и придобиване на първокласни коли. Иновативната машина към този момент работи, като доставя на клиента автоматизирано един или различен автомобил от оборудване на няколко етажа.

Изборът на автомобил и записването за тест-драйв стават благодарение на мобилно приложение

Процесът на тестване и придобиване на автомобила стартира с инсталиране на мобилно приложение Taobao на смарт телефона на потребителя, излиза наяве от видео, оповестено от Alibaba в YouTube. С помощта на приложението, потребителят избира стремежи автомобил – да вземем за пример, като снима колата на улицата.

Ако определеният модел е в наличност, автоматът предлага тест-драйв на клиента. За задачата е належащо потребителят да вкара лични данни и да снима лицето си. Селфи-изображението се употребява след това от терминала на автомата за различаване на клиента и даване на автомобила.

Иновативната машина доставя на клиента автоматизирано стремежи автомобил

Клиентите могат да тестват автомобила в продължение на три дни, след което или да го закупят посредством мобилното приложение, или да го върнат и да се запишат за тест-драйв на различен модел. Участниците в програмата Alibaba Super Member даже не внасят депозит за прилагане на услугата.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР