Клиенти на клон на JPMorgan Chase съобщиха за опасения, че

...
Клиенти на клон на JPMorgan Chase съобщиха за опасения, че
Коментари Харесай

Парите на клиентите на една от най-големите банки в Америка изчезват безследно

Клиенти на клон на JPMorgan Chase оповестиха за опасения, че депозитите не се отразяват в сметките им, а банката наподобява се бави с решаването на казуса.

Карла Гарлинг, притежател на дребен бизнес, показа разочарованието си, заявявайки, че макар предоставената записка за депозит, локалният клон на Chase не е удостоверил депозит от $13,478 в сметката ѝ, съгласно Oklahoma News 4. Тъй като Chase не реагира, Гарлинг се наложило да се изправи против финансови провокации, в това число с изплащането на заплатите, без предстоящите средства.

Служителите на Chase уведомили Гарлинг, че не могат да дават график по кое време и дали ще получи средствата си. След контакт с Oklahoma News 4, от банката наподобява са показали по-голям интерес към разрешаването на обстановката на Гарлинг.

Малко след намесата на медията от Chase уверили Гарлинг, че ще преведат по сметката ѝ изчезналия депозит.

Друго лице, което имало сходни проблеми със същия клон на Chase, също получило възобновяване на сумата след намесата на медиите.

Заслужава да се означи, че Chase е изправена пред голям брой обвинявания за случайно закриване на сметки без транспарантни пояснения. Миналото лято републикански основни прокурори в 19 щата упрекнаха JPMorgan в хипотетична дискриминация на клиенти и ненадейно закриване на сметки въз основа на религиозни и политически пристрастия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР