Клиенти на Кауфланд разказаха колко е трудно човек да си

...
Клиенти на Кауфланд разказаха колко е трудно човек да си
Коментари Харесай

Кауфланд връща пари за един артикул

Клиенти на " Кауфланд " описаха какъв брой е мъчно човек да си върне парите за неработеща стока, съобщи Пловдив 24.

" Здравейте, обръщам се към вас, с цел да няма повече клиенти в такава обстановка като моята. През октомври месец си закупих абсорбатор от магазин " Кауфланд " в " Изгрев " и продължава:

" След като се прибрах, го пробвах, въпросният продукт не работеше. Посетих още веднъж магазина и на информация ми споделиха, че нямат процедура да се пробват  ел.уреди и да връщат пари  пари за развалени уреди.

Въпросният апарат беше изпратен на ремонт. След 25 дни го получихме назад, още веднъж без да се тества на място дали работи. След 10 минути се прибрах и го разопаковах, още веднъж не работеше.

Посетих отново магазина и ми споделиха, че би трябвало да го изпратят отначало и до момента в който не удостовери сервизът, не може да ми върнат сумата за него. Две седмици по-късно ни върнаха още веднъж уреда, който след слагането работеше 20 минути.

Днес посетих още веднъж " Кауфланд " и помолих най-учтиво да ми върнат парите и да приключим случая. От тяхна страна имаше отвод да върнат парите и още веднъж би трябвало да чакаме 1 месец, с цел да го върнат от сервиза. Благодаря авансово! ".

Репортер на медията се свърза с представител на магазина, откъдето обявиха, че незабавно ще спомагат и ще върнат парите на дамата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР