Клиенти на денонощен магазин в Габрово пребиха служител. Причината -

...
Клиенти на денонощен магазин в Габрово пребиха служител. Причината -
Коментари Харесай

Клиенти пребиха служител в магазин в Габрово

Клиенти на денонощен магазин в Габрово пребиха чиновник. Причината - забележка. Тримата мъже влезнали в магазина и почнали да наскърбяват и да се заяждат с клиент, а магазинерът им направил забележка, която излежда довела до експанзията от тяхна страна. Така се стигнало до побоя.
Инцидентът се е случил към 22.30 часа във вторник вечерта. Видеото с фрагменти от побоя е публикувано от притежателя на магазина - Ивайло Филев пред Нова телевизия.
" Възстановявам се, усещам се към този момент добре. Още със самото влизане в магазина започнаха да се закачат с един от нашите клиенти. Започнаха да го предизвикат с обидни думи. Не знам дали се познават. Не познавам персонално нападателите, идвали са няколко пъти. Не реагирах в първия миг, мислех, че ще се размине всичко. Колежката ме извика на касата и ми сподели, че се закачат с момче на входната врата. Отидох и най-учтиво ги помолих да не се разправят на входната врата, тъй като има клиенти ", разяснява потърпевшият Венцислав Димитров.
По думите му разпрата е траяла към 7-8 минути. " Опитах да се оправя със обстановката Имам пострадвания, охлузвания, имаше заплаха от комоцио ", сподели още Димитров.
Младежите са арестувани.
В същия ден е имало нахлуване и в заведение за бързо хранене, покрай магазина. " Имаше нечовечен побой на мой служащ, моя брачна половинка. Причината е, че преди време на нападателя бях забранил да му се сервира алкохол. Лицето е пристигнало след няколко месеца да си търси правата с побой и обир. Подал съм сигнал до полицията ", сподели притежателя на заведението за бързо хранене.
Тази заран към 50 души са се събрали пред магазина. Те поддържат момчето и неговата реакция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР