Клиенти на ЧЕЗ подадоха сигнали за измамници, които се представят

...
Клиенти на ЧЕЗ подадоха сигнали за измамници, които се представят
Коментари Харесай

Измамници пращат фалшиви мейли от ЧЕЗ за несъществуващи задължения

Клиенти на ЧЕЗ подадоха сигнали за измамници , които се показват за чиновници на компанията, оповестиха от пресцентъра на сдружението.
 
Опитите за измами са осъществени посредством съмнителни електронни писма , изпратени от адреси, които нямат общо с корпоративните имейли на фирмите от Групата ЧЕЗ в България, и касаят събиране на несъществуващи отговорности .
 

ЧЕЗ предизвестява своите клиенти , че не събира персонални данни по телефон и всички заплащания за услуги се правят по откритите за това способи и в никакъв случай отвън избраните за задачата места - клоновете на Български пощи, касите на " EasyPay ", " FastPay ", посредством електроните канали на " ePay ", " Transcart ", " iCart ", CASHTERMINAL, на ATM терминали и по банков път.

 
Компанията приканва при всяко подозрение за злоупотреби, корупционни практики и други нередности, потребителите да се свързват с органите на Министерство на вътрешните работи.
 

Всеки чиновник на ЧЕЗ е задължен при поискване да се легитимира със своята служебна карта, която съдържа трите имена, длъжността и фотография. На гърба й има телефонен номер, на който клиентите могат да ревизират самоличността на служителя. При отвод да се даде картата, потребителят има право да изиска подпомагане от полицията, изясняват от сдружението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР